top of page

Deca  duge ThetaHealing® seminar

Ovaj seminar je  kreiran od strane Vajane kako bi ispunila svoju viziju obučavanja  Dece duge.  Naš svet je danas blagosloven Decom duge, Tinejdžerima, Mladima koji su intuitivno nadarene individue, koji mogu da budu ekstremno puni ljubavi, sa sećanjima na druga vremena i mesta, koji donose sa sobom neograničeu ljubav i mir.

Deca duge su mudre duše  koje nude novu mudrost i poseduju sposobnost da menjaju svet oko sebe. Oni su  senzitivni, saosećajni i svesni osećanja drugih ljudi.

Indigo deca su donosioci novog doba i na njih može uticati negativnost iz okoline, ali oni sad mogu postati Deca duge.

Seminar Deca duge  je kreiran za  njih, njihove roditelje, staraoce i učitelje. Ovaj fenomenalan  seminar će potvrditi i uvećati njihov duhovni razvoj u bezbednom okruženju punom ljubavi, kako bi oni mogli da dele svoje posebne darove sa drugima.

Ići ćete na avanturu i naučiti kako da se povežete sa Stvoriteljem; naučićete široki domen ThetaHealing® tehnika, rada na uverenjima i kako da stvorite pozitivne osećaje; empatijsko iščitavanje;  isceljivanje tela i duše; vođene meditacije; iščitavanja budućnosti i vodiča.

Kroz Sedam nivoa postojanja polaznici će naučiti: sjajne načine za komunikaciju sa  anđelima i biljkama; kako da isceljuju pomoću kristala; kako da se povežu sa duhovnom životinjom; bubnjanje i toteme; razvijaće svoju telekinezu; i kako da promene auru i isceljuju životinje.

Naučićete 16 različitih vežbi  koje možete praktikovati bilo da ste dete ili odrasla osoba. 

Preduslova za seminar za decu nema, odrasli moraju imati završen Osnovni DNK seminar.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Deca duge   ThetaHealing® praktičarski priručnik.
Trajanje seminara je 4 dana (od 10h do 18h). 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.
​Cena  seminara je 350e u dinarskoj protivvrednosti.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:
Martina Lukić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor
telefon: 063 18 84 213
e-mail: martinathetalife@gmail.com

bottom of page