top of page

суб 20. мар

|

online predavanje (putem zoom aplikacije)

Besplatno predavanje o ThetaHealing® tehnici

online predavanje (17h - 20h)

Registration is Closed
See other events
Besplatno predavanje o ThetaHealing® tehnici
Besplatno predavanje o ThetaHealing® tehnici

Time & Location

20. мар 2021. 17:00 – 20:00 CET

online predavanje (putem zoom aplikacije)

About the event

Dragi i divni ljudi,

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnom online predavanju o ThetaHealing® tehnici gde ćete imati priliku da se dublje upoznate sa načinom njenog funkcionisanja, da saznate zašto je toliko moćna, kao i kojim sve čudima možete da svedočite zahvaljujući ovoj tehnici.

Mnogo je toga što želimo da podelimo sa vama, ali ono što nam je najvažnije jeste da vam pružimo podršku i budemo doprinos šireći svest o tome da, sve ono što vam trenutno ne prija, sve ono što želite da menjate ili unapredite u svom životu, to i možete, jer ste toliko fenomenalni i moćni, a zahvaljujući ThetaHealing® tehnici, svakodnevno tome i svedočimo.

Predavanje je ovog puta zamišljeno malo drugačije, jer će učestvovati nas četiri, sertifikovani instruktor ThetaHealing® tehnike Martina Lukić, kao i praktičari Marija Despotović, Ana Todorović i Jelena Bačević. Pored toga ideja nam je da sa vama podelimo svoja iskustva, ali da vam uz to predstavimo i neki praktični deo ove magične tehnike (u formi instalacije osećaja i vođene meditacije).

Predavanje će biti održano preko Zoom aplikacije, a pošto je broj mesta ograničen, možete se prijaviti putem Instagram naloga ili Facebook stranice Marija Despotović - Theta kao put promene, ili putem e-mail-a thetakaoputpromene@gmail.com

Šaljemo vam puno ljubavi i podrške da zajedno sa nama krenete na ovo predivno ThetaHealing® putovanje koje Vam može doneti brojne pozitivne promene.

Share this event

bottom of page