top of page

O meni

IMG_9777_edited_edited.jpg
MARTINA LUKIĆ

Verujem u svet gde svako od nas čistog srca živi svoju svrhu i svoj pun potencijal, čime je sa lakoćom doprinos čitavom svetu!

Ako na tom putu osetite zastoje, prepreke, ili se čak i sami koji put slomite, ok je! Bila sam tamo, ustala i nastavila svoje putovanje, zašto ne bi mogli i vi?

  • Facebook
  • Instagram

Ja sam Martina Lukić, jedna sasvim obična žena, koja je tokom traganja za sobom i putem svog isceljenja, kao i potragom za načinom putem koga bi ostvarila svoju svrhu, naišla na Reiki i ThetaHealing® tehniku. Moje oduševljenje ovim tehnikama je zaista bilo ogromno, da sam to poželela da podelim i sa ostatkom sveta.

 

Rođena sam u Kruševcu, gde sam završila srednju medicinsku školu (medicinska sestra tehničar). Svoje školovanje i usavršavanje sam nastavila u Beogradu, gde sam završila Defektološki fakultet (2010.), čime sam postala diplomirani specijalni pedagog, i Specijalističke studije na KPA sa završnim radom na temu "Žene žrtve nasilja u partnerskim odnosima u Republici Srbiji" (2014).

Pored toga, nošena svojim željama i interesovanjima, prošla sam i instruktažu u AŽC-u za volonterski rad na SOS telefonu za žene sa traumom muškog nasilja (2012.).

Još 2007. godine sam se zainteresovala za alternativnu medicinu, kada sam i sama primila Reiki tretman. Nešto kasnije u moj život je uplovila i ThetaHealing® tehnika.

2011. godine inicirana sam u prvi stepen Reikija, od strane svoje učiteljice Vesne Tokin, a nedugo posle toga i u drugi, čime je zapravo moje putovanje u svetu alternativne medicine i počelo.

Kako mi se to jako dopalo, rado sam nastavila sa usavršavanjem kroz radionice, tretmane i nove inicijacije. 2016. godine sam postala učitelj Usui Shiki Ryoho Reiki Sistema, a nakon toga sam proširila svoje interesovanje i na druge Reiki sisteme. U duhu toga sam inicirana od više učitelja (Marijana Gabrielsen, Ole Gabrielsena, Marsi Šulman, Dušan Miškić i Ognjen Janjić), te sam danas učitelj više različitih Reiki sistema: Usui Shiki Ryoho Reiki, Kundalini Reiki, Zlatni Reiki, Originalni Reiki, Karuna Reiki i Seichim Sekhem Reiki.

Kod svoje prve učiteljice Reikija, Vesne Tokin, još 2012. godine krećem sa učenjem ThetaHealing® tehnike, čime sam postala sertifikovani ThetaHealing® praktičar. Svoja znanja redovno unapređujem kroz seminare koje i dalje pohađam i kod drugih učitelja/učiteljica: Ljiljane Perunović, Sunčice Kužilek-Pistotnik, Katarine Vuković, Gorana Karne, Anete Dimitrovski, Mark Anthony-a, kao i kod osnivačice ove sjajne tehnike – Vajane Stajbal.

Od praktičarskih ThetaHealing® seminara završila sam preko 20 seminara, sa tendencijom stalnog rasta, jer kao što ste možda i primetili, uživam u rastu i učenju svega što može biti doprinos i meni samoj i svima oko mene.

Lista završenih praktičarskih ThetaHealing® seminara je srećom poduža, ali za one zainteresovane, evo je: Osnovni DNK; Napredni DNK; Kopaj dublje; Manifestovanje i izobilje; Srodne duše; Rad sa biljkama; Rad sa životinjama; Deca duge; Intuitivna anatomija; Opraštanje, ljubav i moć; DNK 3; Oslobodite se zavisnosti, vezanosti i zaveta; Igra života; Razvoj vaših odnosa 1 - Razvoj partnerske veze; Razvoj vaših odnosa 2 - Vi i Vaš odnos sa Bogom; Razvoj vaših odnosa 3 - Vi i Vaš unutrašnji krug; Razvoj vaših odnosa 4 - Vi i Zemlja; Bolesti i poremećaji; Odnosi prema svetu; Nivoi postojanja; Theta ritmom do savršene težine i "Wealth Consciousness".

U maju 2017. godine se ostvarila i moja dugogodišnja želja, a to je da i u ovoj tehnici dobijem mogućnost podučavanja drugih. Te godine sam postala ThetaHealing® instruktor i od tada sam posvećena rastu i u tom pogledu i verujem da ću stati jedino u trenutku kada budem završila sve ponuđene seminare.

Do sada sam od instruktorskih ThetaHealing® seminara završila sledeće: Osnovni DNK; Napredni DNK; Kopaj dublje; Manifestovanje i izobilje; Srodne duše; Rad sa biljkama; Rad sa životinjama; Razvoj vaših odnosa I deo - Razvoj partnerske veze; Razvoj vaših odnosa II deo - Vi i Vaš odnos sa Bogom; Razvoj vaših odnosa III deo - Vi i vaš unutrašnji krug; Razvoj vaših odnosa IV deo - Vi i Zemlja; Intuitivna anatomija, Odnosi prema svetu; Theta ritmom do savršene težine i DNK3.

Moj kompletni profil u ThetaHealing® tehnici možete pogledati i na Vajaninom sajtu, jednostavnim klikom ovde .

Osim kroz pohađanje i održavanje seminara, usavršavam se i putem vežbaonica i rada sa ljudima.

Kako sam zaljubljenik u kristale i regresije, 2017. godine sam završila i seminar tehnike regresije i astralnih putovanja uz korišćenje kristalne rešetke: Under the Crystals - Remote Viewing of the Soul, koji je osmislila Christina E. High-Hardy.

​2014. godine počinjem polako da se bavim ovim tehnikama, gradeći iskustvo u radu sa ljudima kroz različita udruženja. A nekoliko godina kasnije (2017. godine), sa željom da sve ovo što volim i radim podignem na neki novi nivo otvaram i firmu koja se bavi obukama i konsultacijama u ovim oblastima. 

2016. godine je izdata knjiga "Tajne lične transformacije" (o 13 različitih tehnika), gde sam učestvovala kao ko-autor, pored još 13 fantastičnih ljudi, sa svojom pričom o Reikiju. 

2020. godine, zajedno sa jednom divnom ženom, mojom prijateljicom (Janom Aleksić), kreirala sam i online programe pod nazivom „Ples naše duše“. Ovi programi su namenjeni kako za rad u okviru grupe, tako i za individualni rad. Do sada smo kreirale 10 različitih programa, koji su tematski određeni (unutrašnji mir, svrha, ljubav prema sebi, poslovni uspeh itd.), a više o svemu tome možete pročitati klikom ovde.

Paralelno sa osnivanjem ovih online programa počela sam se intenzivnije zanimati i za oblast meditacije i koučinga, te sam se trudila da završim dostupne online kurseve i u tim oblastima, kako bih imala što adekvatnije znanje.

U godinama iza nas sam pisala više tekstova i bila u intervjuima, pišući o Reikiju i Theta Healing® tehnici, za nekoliko dnevnih listova i portala, kako u štampanoj, tako i online formi.

Kako volim taj oblik pisane reči, volim pisati kraće tekstove i na svom blogu, što možete videti klikom na Blog 

Danas, u vreme nastajanja ovog novog naziva sajta Theta Life (2021. godine) mogu reći da iako sam obožavala svaku tehniku, seminar, obuku i inicijaciju koju sam prošla, ThetaHealing® tehnika definitivno zauzima centralno mesto u mom srcu i duši i otuda i želja da se isključivo njoj posvetim. 

U svom privatnom životu imam brojne uloge (mama, sestra, prijateljica, ćerka...) u kojima svim srcem uživam, ali jedna od njih koja mi definitivno naročito ispunjava srce jeste uloga mame jednoj maloj devojčici, za koju već uviđam da jeste i da će biti moj najveći učitelj.

Nadam se da sam ovim uspela da vam makar malo približim sebe.  

Ukoliko osećate da mogu biti doprinos vašem putu isceljenja, otkrivanja i življenja svog punog potencijala, znajte da ću rado biti tu!

shutterstock_256232305.jpg

THETAHEALING® INSTALACIJE

Ja znam kakav je to osećaj i upravo sada živim u izobilju u svim segmentima svog života.

Ako želite ove instalacije potrebno je samo da kažete "DA"

bottom of page