top of page

ISKUSTVA SEMINARI

Dragi moji, ovde ćete moći da pročitate iskustva nekih mojih učenika, što će vam, nadam se, dati malo dublji uvid u ThetaHealing®​ tehniku. Bilo da za nju čujete prvi put, ili da već imate neko iskustvo, nadam se da će vam ovo dati dodatne odgovore o seminarima, kao i o tome šta se njima može postići. 
Sva iskustva su verno prenešena, baš onako kako sam ih dobila od svojih učenika, naravno uz njihovu saglasnost, te im se i ovim putem na tome zahvaljujem.

"Čarobna Theta tehnika, lako i jednostavno... Hvala Univerzumu na ovom divnom susretu, sa tehnikom a i sa učiteljima. Jedna od njih i sjajna Martina Janjić, moj mentor i instruktor... blaga i divna energija, velika želja da svoje znanje podeli sa nama i mnogo ljubavi koju sa lakoćom pretvara u bliskost... tehnika je čarobna, sa njom ne plovite, sa njom ronite u najdublje slojeve svoje ličnosti. Ona je kao more, ona je za hrabre, za one koji su spremni da se suoče sa onim sto nemirno more može izbaciti na površinu. Ali, mirno more nikada nije stvorilo dobrog kapetana. Usudite se, pokrenite se , zaplovite, uzmite kormilo i krenite... i ne brinite za vetar i jedra, Stvoritelj će vam pokazati koji je pravac najpovoljniji. ... Srećno!"
Tatjana Spasić

"Pre nego što podelim lična iskustva sa seminara, želela bih, pre svega, da prenesem i lični utisak o zaista posebnoj, magičnoj, predivnoj, najboljoj učiteljici ThetaHealing®​ Martini Janjić. Pre nego što sam otišla na prvi seminar kod Martine, bila sam na dve radionice koje je organizovala za praktičare ove tehnike gde smo se i upoznale. Tada sam već znala da želim da nastavim da učim ovu predivnu ThetaHealing tehniku od tako divne duše kao što je Martina. Ona je definitivno neko ko zaista sa toliko ljubavi, saosećanja, radosti i razumevanja prenosi svoja znanja i pomaže drugima da rastu, razvijaju se i isceljuju na najbolji način. Pored toga sto je izvrstan ThetaHealing®​ praktičar i fenomenalna učiteljica, Martina je, pre svega, dobra i divna duša kojoj sam beskrajno zahvalna na nesebičnoj podršci, razumevanju, brojnim isceljenjima, učenjima i pozitivnim promenama koje sam doživela i kojih će tek biti. Hvala ti draga moja na toj prelepoj energiji i svetlosti koju nosiš u sebi i što živis svoju svrhu motivišući druge da svoj život učine boljim i lepšim.
Seminar Vi i Vaš odnos sa Bogom - Ovo je seminar koji definitivno donosi dodatnu jasnoću, sigurnost, bolji, lakši i dublji način kopanja. Pored toga, ovaj seminar pruža mogućnost da dodatno razvijemo naše intuitivne sposobnosti, poboljšamo našu vezu sa Stvoriteljem, vidimo naše božansko tempiranje, da jasno i sa lakoćom razlikujemo kada smo i sa kojim nivoom povezani i postanemo sigurni u to kada dobijamo odgovore od našeg ega, kada od našeg višeg ja, a kada i šta zapravo dolazi od Stvaritelja kao najviša istina. Veoma snažan, dubok i isceljujući seminar koji omogućava da se oslobodimo nekih od najdubljih uverenja koja nas sprečavaju da imamo bolji i lepši život, ali i pruža bolji, lakši i sigurniji način rada, kako sa klijentima, tako i rada na sebi. Seminar koji je za mene definitivno bio ogroman podsticaj za dalji, dublji rad, nova isceljenja i učenja o ovoj magičnoj tehnici.
Dragi Martina, hvala TI na ovom predivnom iskustvu i svim blagodetima koje mi je ovaj seminar doneo.
Seminari Razvoj partnerske veze i Srodne duše Iako svaki seminar donosi posebne benefite, iskustva sa ova dva seminara su mi na neki način neodvojiva jer zajedno donose brojna isceljenja vezana za partnerske odnose. Bezobzira da li smo već pronašli našu najidealniju srodnu dušu, ili smo u potrazi za njom, bilo da imamo fenomenalnu partnersku vezu ili ne, ovo su seminari koji nam omogućavaju da se oslobodimo brojnih verovanja koja nas blokiraju da na najbolji i najlepši način prepoznamo našu najkompatibilniju srodnu dušu, unapredimo naše odnose i uživamo pun potencijal prave partnerske veze. Seminar Srodne duše donosi jasnoću u prepoznavanju raznih duša koje srećemo kroz život i pruža mogućnost da napravimo razliku izmedju duša sa kojima bismo mogli da ostvarimo partnersku ili prijateljsku vezu kroz istinsku ljubav, sa kojima ne, kao i koje su duše samo trenutno u našem životu, a sa kojima možemo da rastemo i razvijamo se na duže staze. Seminar Razvoj partnerske veze s druge strane donosi razrešenje brojnih uverenja koja su nam, izmedju ostalog, ostavili i naši preci, a koja nas blokiraju da istinski prihvatimo partnersku ljubav, da znamo kako da volimo sebe i svog partnera na najuzvišeniji način i da u partnerskim odnosima rastemo i razvijamo se kroz ljubav, saosećanje i razumevanje. U svakom slučaju, za sve one koji žele najviši potencijal partnerske veze sa svojom najkompatibilnijom srodnom dušom, ovo su seminari koje toplo preporučujem jer uz rad sa našom divnom Martinom sve ide lepše i lakše.
Seminar Intuitivna anatomija - Najdublji i najkompleksniji seminar koji definitivno svima može doneti mnoštvo pozitivnih promena. Ne postoje reči koje mogu doslovno opisati ovo predivno iskustvo, sve one fenomenalne promene koje sam doživela zajedno sa svim ostalim divnim dušama koje su bile na seminaru i kojima sam zahvalna na svemu. Intuitivna anatomija je nizostavni i, za mene, najvažniji deo ovog predivnog putovanja, učenja, rasta i razvoja kroz ThetaHealing tehniku. Tri nedelje konstantnog rada, učenja, dubinskih isceljenja, otpuštanja brojnih negativnih osećaja, trauma, uverenja, a uz sve to i neopisivo mnooooooooooogo smeha, zabave, lakoće, ljubavi, razumevanja, saosećanja - seminar koji mi je doneo brojne blagodeti i iskustvo koje ću pamtiti čitavog zivota. Draga Martina, hvala ti beskrajno na ovom iskustvu, na ogromnoj podršci, motivaciji, saosećanju, razumevanju, prelepoj energiji koju prenosiš na sve nas. Hvala ti na brojnim isceljenjima, promenama koje su donele dodatnu radost i sreću u naše živote, hvala ti sto širiš svoje znanje i ljubav i podstičeš druge da sa lakoćom poboljšaju kvalitet svog zivota. Tako to rade pravi učitelji! HVALA TI NA SVEMU!"
Marija Despotović

"Za ThetaHealing®​ Tehniku sam čula od dobre prijateljice koja je posle prvog tretmana bila oduševljena. Po preporuci sam se javila Martini, kada sam imala izazov za koji sam mislila da je nerešiv. Ključ je bio u tome da se u toku tretmana otkriju blokade u nama, razreše i otpuste. Posle tretmana sam imala drugačiji, pozitivniji pogled na tadašnji izazov. Oduševljena tretmanom rešila sam da pohadjam ThetaHealing®​ seminare, gde sam uvek iznova bila oduševljena. Upoznala sam divne ljude, koji su isto tako hteli da uče, otkila sam mnogo toga što je duboko u meni i shvatila da smo mi sami odgovorni za naš zivot i sve što se u njemu dešava. Sa Martinom sam ostvarila divnu saradnju i beskrajno sam zahvalna što mi je ThetaHealing®​ Tehnika ušla u život u pravom trenutku."
Ivana C.

"Sa ThetaHealing®​ tehnikom sam se susrela nakon višegodišnje potrage za tehnikom koja bi mi omogućila uvid u uzroke moje anksioznosti. Medjutim, dobila sam i mnogo više od onog što sam očekivala. Dobila sam mogućnost da prepoznam i naučim lekcije koje sam propustila bez da ponovo proživljavam odredjena iskustva, kao i da na najlakši način upoznajem sebe i steknem vrline koje su mi nedostajale kako bi moj život imao bogatiji smisao. Nakon seminara Kopaj dublje, postalo mi je jasnije kolikih su razmera moje promene. Ja sam bolja verzija onoga što sam bila, sigurnija, svesnija, radosnija verzija koja i dalje uči samo na lakši nacin. Prvi kontakt sa Martinom Janjić, ostvarila sam telefonom. Odmah sam znala da će biti interesantno upoznati tu neposrednu, toplu i nežnu osobu, da bih na seminaru doživela pravo iznenadjenje. Shvatila sam da još uvek postoje osobe koje zaista žive u skladu sa onim o čemu govore i koje vam od srca prenose svoje znanje o tome kako da pomognete sebi u svakom aspektu vašeg života.
Martina, hvala od srca na podršci i znanju koje si mi pružila, pravo je zadovoljstvo i privilegija poznavati ljude poput tebe."
Tanja Pešić

​"Kada sam počela da se menjam, da rastem u nekom drugom pravcu no što sam znala da je moguće, ThetaHealing® je bila tehnika koja mi je raširila krila. Otišla sam na jedan tretman i priznajem, ubrzo zaboravila na to. Isplakala se, divno ispričala i skinula breme. Nastavila dalje.
Nakon godinu i po sam shvatila da sam se jako promenila, da su mi se promenile misli, postupci, ideje, ciljevi...Naravno da sam kao svaki dobar detektiv poželela da znam kako, kada i zašto! Prateći tragove svoje duše, shvatila sam da je sve počelo Thetom. Od toga je sve krenulo drugačije, bolje, iako nisam primećivala te promene, one su bile tu. Suptilne, nežne... Jedna od njih je bila da nisam više mogla da budem u društvu ljudi koji su nesrećni i crpe energiju svojom zajedljivošću, depresijom, zavišću, ironijom...Jednostavno, nisam mogla. Počela sam da tražim ljude kojima je Sunce u očima, osmeh na licu i dobrota u srcu. Bilo ih je mnogo i nekako smo počeli da se skupljamo, pridružila sam se tom jatu...
Tada sam poželela da i ja naučim ThetaHealing® tehniku. Dama koja je bila moj prvi praktičar ne drži obuke. Krenuh u potragu. U moru ponuda, samo jedan video snimak drage moje Martina Janjić mi je iskočio. Znala sam istog momenta. Našla sam je i krenula. Kroz obuke koje smo prolazili, upoznavala sam lepotu svih duša na tom putu, Martininu dušu, ali, najveće iznenađenje je bilo upoznavanje moje duše. Bila je tako zatrpana slojevima svega i svačega. Moji novi prijatelji i moja zauvek Učiteljica su nežno, sloj po sloj skidali i bodrili me. Kakvo iskustvo, to se ne može opisati...
ThetaHealing® jeste tehnika koju sam naučila, ali, Martina je prijatelj i duša koju sam negde na putovanjima izgubila i konačno smo se opet srele. Ako ste ovde i ako ste čuli i ako vam je rezonovalo, zazvonilo, potražite je , ona je i vaš Učitelj."
Olja Stupar (Be Free)

"Theta je sveobuhvatna tehnika kako energetska, fizička, tako i psihološka. Kako sam neko koga interesuje psihologija ljudskog uma, meni se Theta pokazala kao prava, savršena tehnika i pun pogodak za rad na sebi, pa i drugima. Ta famozna podsvest koja skladišti sve ono negativno, od osećanja, programa, uverenja, strahova, trauma, uspomena, svega onoga što nas sputava ka vođenju kvalitetnog života, sve ono što nas koči, blokira, obrazci koji se ponavljaju tokom života, ovom tehnikom se zaista može rešiti. Svaki seminar kroz koji sam prošla za mene je bio poseban, transformativan, dubok i snažan. Promena i isceljenje je neizbežno i trenutno. Rad sa Thetom, meni je doneo jednu novu svesnost, jedan novi pogled na život, osnaženost, mir i samopomoć u svakom trenutku. Kada poskidaš gomilu negativnih programa, uverenja, strahova, zaveta, vezanosti, tuge... balasta kako svojih, tako i tuđih, pa sve to lepo promeniš, popraviš uz Božiju pomoć, sledi ti isceljenje i promena svega onoga što ti je bilo teret. Zahvalna sam divnoj Martini, na svim seminarima koje sam prošla kod nje i što mi je Thetu predstavila sa puno ljubavi i strpljenja i znanju koje je nesebično podelila o Theti i njenim mogućnostima. Zaista je za svaku preporuku, kao instruktor i intuitivac u ovoj tehnici. Naravno tu je i divni Ognjen, odličan praktičar. Njih dvoje su savršen par i velika podrška jedno drugom u zajedničkom radu. Hvala oboma i zaista Thetu preporučujem od srca." 
Nada

" ThetaHealing®​ seminari menjaju pogled na život. Uz nadasve posvećenu i požrtvovanu učiteljicu Martinu menja vam se i sam život u korenu. Ovde shvatate da je život jedno čudo, da smo svi mi jedno čudo gde ograničenja postoje samo u našim umovima. Zahvaljujući Martini , a putem ove sjajne tehnike, učimo kako se ta ograničenja ruše kao kula od karata i kako da kreiramo naš život uz sopstveno ostvarenje punog potencijala. Preporuka za svakog ko je spreman za istinske i duboke promene."
Filip Andrejić

​"Martinu sam upoznala na radionici Reikija pre dve godine i počela da pratim njen rad. Svidela mi se njena ozbiljnost, kao i mladost, energičnost. Nekim metodama bi trebalo da se bave ljudi koji imaju prethodnog znanja i osnov za to, a Martina je ima. Njeni postovi odišu ljubavlju prema bliznjima, a od kada je Anika došla kroz postove se i fizički može osetiti i naučiti bezuslovna ljubav. 
Odlučila sam da odem prvo na seminar Kopaj dublje, a onda Vi i Bog. I tada sam ustvari i znala zasto sam baš nju odabrala kao učitelja: ozbiljna (kao što sam već napisala), precizna, poštuje i tuđe i svoje vreme. Na kursevima prvo se urade primeri sa nekim od polaznika, a tek onda idu vežbe. Nesebično deli svoje znanje i iskustvo sa polaznicima. Martina je uvek tu za nas i na seminaru i van njega. O utiscima sa drugih seminara cu tek pisati. Naravno da nastavljam druženje sa njom!"
Veroslava Stanković

"Ako bih školski htjela da vam kažem šta je theta tehnika rekla bih da je to predivna duhovna i naučna tehnika. Ali ovdje bih više žljela da podijelim neka praktična iskustva kako kroz život tako i kroz seminare na kojima se ona izučava. Ova tehnika je meni lično kroz tretmane, izučavanje i seminare koje sam prošla odgovarala na mnoga pitanja koja svaka osoba koja malo dublje razmišlja o stvarima u životu zapravo sebi često postavlja. Neka pitanja jednostavno dobiju odgovore i to kroz tretmane, seminare, izučavanjem i primjenom theta tehnike, a samo neka od naših, mojih razmišljanja su: - zašto se osjećamo na jedan način a mislimo nešto drugo -kako je moguće da smo nekad samo fizički prisutni negdje, samo tijelom a dušom ne -zašto se neke niti između nekih ljudi ne gase kroz cijeli život a neke se moraju ugasiti kroz određeno vrijeme -šta su stvarne promjene -ko smo mi, ko sam ja, da li volim sebe, cijenim i poštujem i koliko je to zapravo važno (čitajte najvažnije) -zašto se najveće promjene kod većine ljudi dešavaju kada dobiju svoju djecu -kako funkcioniše naše postojanje i kolika je naša odgovornost da pomognemo sebi, svojoj djeci i svojim bližnjima -kako da se mijenjamo na bolje, kako da olakšamo teške momente u našim ljudskim životima ..... Iz svega ovoga nastupi jedna velika zahvalnost za nešto dobro i primjenjivo u našim vrijednim ljudskim životima. Svi nekako težimo da živimo u ljubavi a nekako sve više ljudi i u situacija viđam gdje su ustvari ljudi jako daleko od ljubavi, nažalost. Ja ću uvijek birati ljubav, čistu ljubav za koju mnogi misle da ne postoji. Meni je vidite, najvredniji taj put ljubavi na kojem se sastajemo i rastajemo. Rastajemo se od onih od kojih treba da se rastanemo a sastajemo se sa onima koji su ustvari oduvijek i trebali biti tu pored nas ali nisu mogli zbog određenih blokada koje ovom tehnikom pokušavamo ukloniti i pročistiti taj put ljubavi i obilja na zemlji. Tako naučimo lekciju prihvatanja. Tehnikom i učenjem ove tehnike pokušavamo pročistiti blokade na svima poljima u životu, finansijskom, zdravstvenom, ljubavnom, pokušavamo učiniti svijet boljim mjestom. Odmah da vam kažem, treba učiti od najboljih. Ovu tehniku treba učiti od onih koji će ju prenostiti kroz seminare vama dragim ljudima u izvornom obliku, baš onakvu kakva ona jeste. Jer, sa svime treba oprezno pa tako i sa ovim znanjima i saznanjima. Moje iskustvo sa seminara je zaista lijepo, najviše jer sam sretna što sam učila od najboljih i u Banja Luci i u Beogradu. Zaista sam zahvalna za prijateljstvo, praktičarsko iskustvo, iskustvo kao klijenta i za svo to vrijeme koje sam provela sa učiteljicom Martinom Janjić. Ako negdje želite da se prijavite  - prijavite se na tu adresu. Dobićete ljudskost, razumijevanje, fenomenalan tretman i seminar, podršku, ljubav i prijateljstvo. Saznaćete da bez obzira što sve blokade čistite pred sobom, ne smijete nikako zaboraviti na ono što ste i prije radili, a to je da pravite akcije, konkretne akcije i da shvatite da jos uvijek imate zdrav razum uz izostavljanje ega. Ono što ja uvijek govorim i svojoj djeci i sebi: slušajte svoje srce i mislite svojom glavom. Vi ste vi, a neko drugi je on, svi smo različiti i svaka osoba je osoba za sebe, mi smo svi slični ali smo i jako različiti. Dopustite sebi da pogledate istinu u oči, to je najteže. Budite iskreni prema sebi, to si dugujete. Iskoristite znanja sa seminara kod Martine i napravite to za sebe, budite iskreni, imajte hrabrosti za to, priznajte si sve što treba da si priznate, vaša duša će vam biti zahvalna. Jako je važno da izaberete pravog učitelja i pravog oraktičara theta tehnike da ne biste imali negativne situacije sa ovom tehnikom koje ozbiljno mogu da ugroze psiho-fizičko stanje pojedinca i to zbog neadekvatne i nestručne primjene od strane praktičara. Moram to da naglasim, kako biste ozbiljno pristupili biranju odobe od koje ćete naučiti ovu tehniku i kod koje ćete se javiti za tretmane i za seminare. Ukoliko se adekvatno primjenjuje, theta tehnika donosi svima promjene u pozitivnom smislu. Kroz sve seminare i tretmane ustvari vi istovremeno doživljavate promjene. Promjene mogu da budu jako neprijatne jer nas tjeraju da izađemo iz naše zone komfora i ne samo to, prolazimo kroz bolna i teška psiho-fizička iskustva. Ali, nemojte biti kukavice. Budite hrabri i idite tim putem ljubavi, obilja i zdravlja. Niko nije nikada rekao da će biti lako. Ali ubrzo ćete uvideti dokaze u svom životu kako se stvari mijenjaju na bolje. Svrha svega jeste da ljudima bude bolje, a zaista kada je dobar rezultat, svima bude bolje. Promjene su za mene sinonim ovoga o čemu pišem, čak i konkretno ove tehnike i iskustva sa seminara theta tehnike. Zaista, budite spremni na promjene. Često nismo spremni na ono što nam se dešava, međutim neke stvari se dešavaju da bi nas lansirale u nešto što nam je potrebno. Stoga, nije sve bajka, ozbiljne promjene se prolaze i za to je potrebna hrabrost i u redu je i da se odmorite i da pauzirate, samo nemojte odustati od jedne najvažnije stvari i osobe, nemojte odustati od sebe.
Želim vam svima svu sreću na putu spoznaje Theta tehnike i želim vam tu privilegiju da učite od Martine."
Jana Aleksić

"Početkom septembra 2017. godine imala sam privilegiju da se po prvi put susretnem sa ThetaHealing®​ tehnikom u okviru Osnovnog DNK seminara kod sjajne Martine Janjić. U toku trodnevnog seminara, Martina je na koncizan, jasan, zanimljiv i prijemčiv način uvela polaznike seminara u svet Theta isceljivanja, i uz osmeh nam otvorila vrata ka miru, spoznajama, isceljivanju, i duhovnom razvoju. Uz Martinina objašnjenja i vođstvo, isceljivanje i kokreiranje uz pomoć ThetaHealing®​ metode postaje lako kao igra i uvlači se pod kožu. Uz instruktore poput Martine, jednostavno osećate da su svaki preokret, promena i isceljenje mogući, na jednostavan, efikasan i bezbolan način. Oduševljena sam predanošću i ljubavlju koji Martina gaji prema pozivu iscelitelja i beskrajno zahvalna na strpljenju, razumevanju, energiji, i zalaganju koji je uložila da nam olakša prve korake na putu Theta isceljivanja. Kad vas Martina uči kako da se povezujete sa Stvoriteljem, kopate u potrazi za lošim uverenjima i menjate ih, komunicirate sa anđelima čuvarima, povlačite fragmente duše, aktivirate DNK, manifestujete i obavljate sve ostale zanimljive duhovne procese koje se uče na Osnovnom DNK seminaru, sve teče teče u miru, radosno, jednostavno, brzo, i s lakoćom, a vi osećate da ste na pravom putu i pod budnim okom iscelitelja koji sa srećom, ljubavlju, zahvalnošću i sigurnošću živi životnu misiju koja mu je od Stvoritelja namenjena. Bilo bi super da svako u životu ima barem po jednu Martinu. Hvala ti!

Na Naprednom DNK seminaru kod Martine Janjić, uvidela sam da u svetu isceljivanja granice zaista ne postoje. Od instaliranja osećaja i širih objašnjenja o svetovima i bićima sa kojima se susrećemo na sedam nivoa postojanja kao i programima vezanim za svaki od nivoa, do povezivanja sa biljkama i precima, menjanja negativnih uverenja, isceljivanja slomljene duše, slanja ljubavi detetu u materici, i čišćenja i programiranja anorganske materije, Martina nam je pokazala kako aktivirati urođene sposobnosti i upotrebiti ih na najefikasniji mogući način u cilju sopstvenog duhovnog razvoja, isceljenja, i pomoći drugima. U toku seminara, spoznala sam šta znači rast, zahvalnost, bezuslovna ljubav, Stvoriteljevo vođstvo, kakav je osećaj živeti svoju misiju, kako se prepustiti glasu svoje intuicije, šta sve podrazumeva poziv iscelitelja, i koje mogućnosti otvara rad sa ThetaHealing®​ tehnikom. Duboko sam zahvalna Martini na naporu i ljubavi koje je uložila da mi saznanja i osećaje koji se stiču na Naprednom DNK seminaru uobliči i prenese pitko, jasno, i punog srca. Pored instruktora kao što je Martina, vera u Stvoritelja i mogućnost duhovnog napretka s lakoćom i u miru, kao i poverenje u sopstvene sposobnosti rastu i jačaju iz trenutka u trenutak. Takvi Theta iscelitelji su pravo blago ovoga sveta. Hvala, Martina!"
Andrijana Krsmanović

"Poznato nam je da cio psihoanalitički pokert pokušava da izvuče na površinu ono što je u nesvjesnom. Kad podsvjesno predje u svjesno tak tad se mozemo osloboditi. ❤❤❤❤
Theta tehnika radi na podsvjesnim programima nije li to divno osloboditi se strahova, ljutnje, tuge, trauma... koji su se ukorjenili na podsvjesnom. 
Ja posle seminara kreiram svoj život pun ljubavi, razumjevanja, zdravlja... fascinatno je što sami sebi mozemo da radimo Thetu. 
Zahvaljujem se istruktorki Martini što je na profesionalan način održala seminar. Sad zam da je Theta 100% ono što sam čitav život trazila... pronašla sam svoj put i uživam u njemu svakog dana. ❤❤❤ 
I još da dodam ti si Martina ovozemaljski andjeo"
Azema

"Moje prvo iskustvo sa Thetom je bilo pre nekih 7 meseci kada sam bio na tretmanu. To je bilo toliko transformativno iskustvo da sam ostao zapanjen, iako mi svet energetskih tehnika i isceljenja nije nimalo stran. Theta me je oduvala. Znao sam da ću jednom završiti seminar. I da će Theta biti savršena nadogradnja na ono što već radim kao student psihologije i Reiki praktičar. Čekao sam pravi momenat, unutrašnji osećaj spremnosti i pravu osobu za instruktora. U jednom trenutku se pojavila Martina u mom iskustvu kroz Reiki radionice i znao sam da će ona biti moj instruktor na ThetaHealing®​ putu. Sada nakon završenog seminara vidim da su me moje unutrašnje vođstvo i Stvoritelj savršeno uputili. Iskustva sa seminara su neprepričljiva. Toliko znanja i informacija a opet toliko praktičnog rada i isceljenja. Lepota Thete je upravo u tome što nas uči da sve što radimo, radimo povezani sa Stvoriteljem. Sam seminar je neverovatno transformativno iskustvo, puno dubokog unutrašnjeg pospremanja i čišćenja svog bica. Martina kao instruktor me je oduševila svojim intuitivnim sposobnostima i veštinom razvijenom vrednim radom i učenjem koji su očigledno u savršenom balansu. Oko sebe stvara osećaj sigurnosti da se otvorite i uradite sve ove tehnike bez straha, sa velikom lakoćom i bez nepotrebnih komplikacija. Neko ko zaista predstavlja divan svetionik kojim Stvoritelj vraća druge duše svojoj Božanskoj Svetlosti i osvetljava ovaj naš ovozemaljski plan. Svako ko želi duboko da osvesti sebe, uzroke i posledice u svom životu i da krene putem isceljenja svog života vođen ljubavlju Stvoritelja i prepoznavanju sebe Svetlosnog ova tehnika jeste za njega i Martina kao instruktor jeste za njega."
Ivan Blond

bottom of page