top of page

ISKUSTVA – TRETMANI

 

Dragi moji, ovde ćete moći da pročitate iskustva nekih mojih klijenata, što će vam, nadam se, dati malo dublji uvid u ThetaHealing®​ tehniku. 


Bilo da za nju čujete prvi put, ili da već imate neko iskustvo, nadam se da će vamovo dati dodatne odgovore o tretmanima i seminarima, kao i o tome šta se njima može postići. 
Sva iskustva su verno prenešena, baš onako kako sam ih dobila od svojih klijenata, naravno uz njihovu saglasnost, te im se i ovim putem na tome zahvaljujem.

„1. Ako vam se posreći, ostat ćete sami. Sasvim sami, kada nikoga ne bude blizu morat ćete se osloniti na zemlju i na sebe.
2. Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, život će udariti po vama, kako bi vas razbio kao orah i dobio jezgru.
3. Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, bit će vam bolno. Toliko bolno da će vas ta bol primorati skoro da umrete, a potom će vam pomoći da se iznutra preporodite.
4. Ako vam se posreći vi ćete plakati. I te suze bit će nemoguće zadržati. I preko njih, doći će oslobađanje, a potom i pravi život.
5. Ako vam se posreći bit ćete ranjivi. I nikako nećete moći to sakriti. I tada ćete shvatiti tko je uz vas, a tko nije.
6. Ako vam se posreći razočarat ćete se u ljude, ideje, učitelje i dobre magove. I preživjevši to, moći ćete sagledati realni svijet.
7. Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, nećete imati koga pitati za savjet. Baš nikoga. I morat ćete pronaći svoj unutrašnji kompas.
​ 8. Ako vam se posreći i bude pravo vrijeme, bit ć vam neizdrživo, toliko da ćete morati učiniti nešto sa tim, ili se jednostavno opustiti i dozvoliti svijetu da učini nešto sa vama.
9. Ako vam se posreći izgubit ćete, bit ćete prevareni, izdati i skoro slomljeni. I to "skoro" urezat će vam na licu bore mudrosti. I iskustvo će ostati sa vama do kraja života.
10. Ako vam se posreći steći ćete puno novca, osjetit ćete dubinu očaja, kada se razbije iluzija da je sreća u njemu.
11. Ako vam se posreći daleko od toga da će vas svi voljeti. I bit će potrebno da izgradite unutarnji sistem vrijednosti. A želja da se svima svidite napustit će vas.
12. Ako vam se posreći netko blizak će se okrenuti od vas. I vi ćete spoznati cijenu trenutka sreće.
13. Ako vam se posreći suočit ćete se sa voljenima, licem u lice. I bit će dvije istine. Njihova i vaša. I osjetit ćete odjek prostora između različitih svemira, koje se jedva dodiruju.
14. Ako vam se posreći moći ćete izdržati sve ovo. I naći ćete način da transformirate sebe. Doživjet ćete tu unutarnju alkemiju, koja od bola stvara ljepotu. Od bijesa smirenje. Od straha ostvarenje. A od radosti inspiraciju. Krivicu i sram čisti iz duše kao što čistač mete staro smeće. A ožiljke preobražava u izlaze.”
Sve ovo i puno više od toga je Martina prošla i prolazi na mom putu lične transformacije. Hvala ti Martina na neizmjernoj ljubavi, toplini i profesionalizmu koju si mi na ovom putu ponudila. Čuda su moguća!
Zorica Vidović

​"Draga Martina, moj susret sa Vama mi je ostao kao prelepo i vrlo korisno iskustvo. Theta Healing me je vrlo privlačio kao tehnika, ali nisam znala kako to praktično izgleda. Na samom tretmanu sam bila vrlo opuštena, vrlo ste me znalački vodili a ja sam se potpuno prepustila i stvarno smo došle do konkretnih saznanja o blokadama koje su meni bile samo nevažni događaji iz mog detinjstva, a neke sam čak bila i "zaboravila", a tada je isplivalo iz podsvesti na čistinu. Bila sam jako ushićena posle tretmana jer je sve delovalo i lako i jednostavno, što u suštini i jeste, ali kad vas vodi stručna osoba sa velikim srcem puna entuzijazma i ljubavi prema onom što radi. Vidi se koliko volite ovu tehniku i koliko volite to da radite i zaista sam Vam zahvalna na divnom tretmanu i Vasoj blagoj i nežnoj duši punoj ljubavi! Pratim Vaš rad i vidim koliko ulažete u svoje znanje i radujete se svemu novom sto ste naučili. Želim Vam mnogo uspeha u Vašem radu! Veliko hvala!"
Vesna Damjanovic

​"Za Theta Healing sam sasvim slučajno saznala. Zbog raznih stvari koje su mi se događale, a koje sam potiskivala, sam odlučila da potražim pomoć. Sve što sam potiskivala, kroz razne telesne bolove vapilo je za rešavanjem i izlazom. Bila sam u baš teškom stanju i posle čitanja o Theti odlučila sam da pokušam. Verovala sam da će mi pomoći, jer sam htela da izađem iz tog stanja i da zivim, da prihvatim ono što ne mogu da promenim i da ostvarim sve ono zbog čega sam ovde. Posle prvog tretmana osetila sam se bolje. Martina mi je pomogla da shvatim neke stvari kojih nisam bila svesna i sa shvatim kako me drugi tretiraju i da više ne pristajem da me drugi uzumaju zdravo za gotovo. Njen pristup je izuzetan. Poput neke vile ili možda i majke sa željom da svima pomogne. Verujem da mi je ova tehnika pomogla da brže shvatim neke stvari i da se više brinem o sebi, a ne samo o drugima. Tokom tretmana ste svesni svega što se desava i kao da osećate nešto ili nekoga ko vas podržava. Ili je to dodir po gornjem delu leđa ili kao da je neko stavio na vaše dlanove svoje. Nijedan pogled osuđivanja, samo razumevanje od Martine. Kao da je poznajete celog zivota i onda se odjednom pojavila da vam osvetli put svim divnim tehnikama, jer ona nije samo praktičar ili učitelj, već i podrška i to velika. Posle Theta tretmana nastavila sam da tragam za još stvari koje će mi pomoći i našla sam i način ishrane koji mi pomaže da regulišem telesnu težinu, počela sam ponovo da učim i želim da diplomiram. Vratile su mi se ambicije, pa želim i da doktoriram. Iz onog beznadežnog stanja sada sam kao ponovo rođena. Dešava mi se i sada da padnem, ali i to je deo života, samo što sada imam razne mogućnosti pomoću kojih se mogu povratiti.
Sve je u našim rukama i sve je moguće."
Dubravka S.

​"Bila sam samo jednom na Theta Healing-u i posle tretmana mi se jako spavalo. Za vreme tretmana osetila sam neku toplu energiju koja me ispunjava, i u isto vreme sam se setila toliko stvari iz davne prošlosti, i uspela sam neke stvari da pustim koje sam čuvala duboko u sebi i koje su me mučile. Posle toga sam se osećala mirnije i lepše sam spavala.
U svakom slučaju prelepo iskustvo."
S.K.

"Što se mog iskustva sa Thetom tiče, imam samo reči hvale. Radim na sebi već godinu dana, koristim različite tehnike i zaista najbrže napredujem Thetom i uvek joj se iznova vraćam. Lepo je raditi sa Martinom, jako pažljiva i pedantna tokom rada i ništa joj ne promakne. Oduševim se kad vidim koliko sam napredovala otkad sam počela raditi Thetu, puno sam jača, sigurnija u sebe i psihički stabilnija. Svakom bih preporučila."
Aleksandra Miletić

​"Išla sam na Theta Healing tretman i jako sam srećna i zahvalna Martini Janjić na ovom predivnom iskustvu koje mi je jedno od dragocenijih u životu. Verujem u različite modele energetskog isceljivanja ali ovo mi se posebno dopalo jer zaista smatram da je odličan način za pronalaženje blokada, programa ili trauma koje nam mogu prilično otežati život a da ih uopšte nismo svesni. Kad ih pronađemo, možemo ih se osloboditi i prestati da im robujemo što vodi tome da počnemo da živimo život kakav želimo. Jako je važno da praktičar bude neko ko vam uliva poverenje pa tako nisam imala nikakav problem, iako se tokom tretmana dotaknu i neke teške teme. Znači mi što je Martina neko ko i dalje uči i radi na tome da što više unapredi svoje znanje, kao i to što je neko ko se školovao za to da razume traume i lako ih prepoznaje...očigledno je sve što je radila i učila dovelo do toga da njeni tretmani budu toliko uspešni a uz to i bezbedni. Ne bih rekla da je SAMO praktičar. Sve vreme mi je bilo prijatno, osećala sam se sigurno i u nekim momentima iznenađeno zbog odgovora do kojih sam došla. Interesantno mi je što sad o nekim stvarima koje su me prilično plašile više nemam takav odnos i mnoge od njih više nisu takav "bauk" mada znam da ću još neko vreme da radim na tome. Mirnija sam i opuštenija. Ići ću opet kod nje i drago mi je što je ovo tehnika uz pomoć koje ne postajemo neka drugačija osoba, nego se vraćamo onome što smo zapravo mi, i onome što smo bili dok nismo usvojili neke pogrešne programe koji su odredili neki period našeg života i otežavali nam.
Hvala Martina Janjić."
Anđela Ivanović

​"Hvala Martina Janjić!  Ne znam kako da ti se zahvalim za sve sto si učinila za mene!!
Theta Healing i Martina Janjić vam mogu pomoći da skinete blokade, osvestite traumu, očistite energiju i svašta jos nešto! Istina je dragi moji da se posle THETA HEALINGA jasnije vide boje, da je biće ispunjeno neverovatnom Božijom energijom! Ja sam večeras osvestila jos jednu traumu i skinula blokade, osećam se kao leptir!!!!"
Sanela Minić

​"Iako mi kao Reiki praktičaru, energetske tehnike lečenja i relaksacije nisu strane iz nekog razloga sam prema Theta Healingu uvek bila suzdržana. Pre ove naše seanse imala sam već jednu, više iz radoznalosti, ali mislim da je sve to bilo prejako za mene u tom momentu. Trebalo je da prođe neko vreme pa da ovoj tehnici ponovo dam šansu i drago mi je što si mi se baš ti Martinče tu našla. Rad sa tobom bio mi je daleko lakši, bila sam opuštenija a i ti nisi pomerala granice tamo gde si videla da su slabe. Svakako jedno mnogo prijatnije i zanimljivo iskustvo. Sad sam konačno ubeđena da je Theta Healing odlična tehnika kod rešavanja nekih duboko potisnutih blokada koje svi imamo i nosimo u sebi. Naravno ostajem verna svom Reikiju, svako treba da nađe tehniku koja mu odgovara, ali znam da ako naiđem na problem koji sama ne mogu da rešim, imam tebe i Thetu. Hvala ti puno."
Sanja Vučković

​ "...da se javim ja mojoj Martini...osećam se sve bolje, pozitivnije, čudno mi je objasniti sve to, ali zaista deluje... Od svih tehnika, Theta Healing je ono što zelim i sama raditi, ali uz stručnjaka kao što si ti... Drago mi je da sam te privukla u svoj zivot, jer to je ono što mi je trebalo... vreme je da živim i budem ono što jesam! HVALAAAAAAA TI.. i jedva čekam next tretman..."
I.U.

"Draga Martina posebno sam zahvalna i velika mi je čast što sam imala priliku odraditi predivan tretman sa Vama. Dragi moji koji slučajno čitate ovaj komentar želim da vam prenesem moje predivno iskustvo. Martina me je vodila sve vreme svojim divnim prijatnim glasom a ja sam se osećala toliko blaženo i presrećno da je teško rečima opisati taj osećaj. Bilo je tu mnogo različitih emocija, ali na kraju je ostala samo sreća i veliko olakšanje. Svaki dan mi je lepši i radosniji. Hvala mnogo draga Martina."
Biljana Grubač

​"Za Martinu i Theta Healing sam saznala od svog dugogodišnjeg frizera koji mi je prilikom jedne posete ispričao svoje moram priznati zadivljujuće iskustvo ovim tretmanom. Priča mi je iz prva bila malo "heavy" ne mogu da kažem da mu nisam verovala jer zaista nije imao razloga da izmisli tako nešto pa sam i sama resila da zakazem svoj prvi tretman i sama se uverim u moći Thete. Kako sam u tom trenutku prolazila kroz veoma težak životni period suočena sa velikim ličnim gubicima i bolom koji oni nose rešila sam da se vidim sa Martinom. Morala sam da podelim sa nekim svu muku koju sam duboko u sebi potiskivala kako drugi ne bi videli moju veliku patnju. Ja sam za njih bila jaka osoba koja je stoički sve podnosila uz rečenicu "život ide dalje..." A u stvari nije mi ni bilo do života ali kada imate dete i ostatak porodice koji je ostao sa vama znate da morate da se borite. Tog dana, kada sam trebala da odem na svoj prvi tretman kod Martine bila sam jako uznemirena. Osecala sam nervozu, medjutim kada sam stigla na lokaciju jedva sam čekala da se popnem na sprat i upoznam tu divnu osobu o kojoj mi je moj frizer pričao. Bila sam pripremljena kako će sam tretman izgledati ali nisam ni mogla da pretpostavim kakve će se stvari i emocije tu dešavati. Martina divna, ljubazna, smirena mlada osoba me je već na samom startu osvojila svojom jednostavnošću. Kada sam se udobno smestila objasnila mi je ukratko kako naš tretman treba da izgleda i ukratko mi ispričala o ovoj metodi. Važno je biti otvoren, iskren i izneti suštinu problema koji vas muči a onda će vam ona pomoći, uz vas pristanak naravno, da se oslobodite svih lošihi, negativnih stvari, strahova i nezadovoljstva koja vas muče. Dok sedite i žmurite i dok se vas um nalazi u Theta  moždanim talasima, smenjivace se razne slike i emocije, možete osetiti i fizičku bol u predelu ramena i grudi, doslovno kao da sve sto vas muči izlazi iz vašeg tela kroz svaku poru a sto je najvažnije i uma. Kroz razgovor sa njom dolazite do mnogih odgovora do kojih niste uspeli da dođete, doćiće do razjašnjenja mnogih stvari i situacija i počinjete da vjerujete da ćete sve to uspeti da prevaziđete i da je to zaista moguće. Bitno je da zaista verujete i želite da vas ova izuzetna metoda isceli na svim nivoima. Posle ovog izuzetnog iskustva koje sam doživela počela sam da na život gledam drugačije. Ovo iskustvo mi je pomoglo da prevaziđem mnoge bolne trenutke i veliku patnju kroz koju sam prolazila, oslobodila me je velikog tereta griže savesti koja me je mučila. Jednostavno kao da je sav teret izašao tog popodneva, zapravo, ta neka emocionalna stanja koja doživljavate za vreme tretmana ne mogu ovde rečima ni da se opisu.Theta je iskustvo koje mora da se dozivi ona čini da mjenjamo naša podsvesna verovanja. Preporučujem svima Theta tretman koji zaista čini da se iscelite na svim nivoima i što je takođe vrlo važno Theta će učiniti da počnete da verujete u to da sami možete kreirati sve u životu. Posebno sam zahvalna što mi je ovaj tretman toliko smanjio stres usled posla kojim se bavim da mi je sada toliko besmisleno šta me je sve mučilo i stresiralo. Smatram da ova metoda može mnogo da pomogne svakome samo je bitno da verujete..."
Ivana Tijanić

 "Nakon pola sata silnih pokušaja da rečima opišem šta je za mene Martina učinila Theta isceljivanjem, shvatio sam da se to rečima ne može opisati. Jedino što ću reći jeste to da mi je odlazak na taj tretman bio pokretač u promenu života i pronalaženju sebe, i da sada mnogo jasnije vidim i osećam neke stvari, mada je to samo početak lančane reakcije koja vodi ka isceljenju same duše. Ma kakav god problem imali, od ega pa do nekih fizičkih manifestacija u vidu bolesti ili tako nečega, preporučujem vam od srca da se pridružite ovoj stranici i osetite snagu theta isceljivanja!"
Jovan Jovanović

​"Ponekad nas život dovede do tačke sa koje ne znamo odigrati sledeći potez. Do šah-mat tačke. Do nje smo došli svesno ili nesvesno, radeći neke stvari koje nisu dobre za nas. Pokušavamo se pomeriti odatle na mnogo načina, dok zapravo idemo iz jednog u drugi ćošak. Posle nekog vremena shvatimo da nam treba pomoć. Neki će se opirati tome, zbog njihovih dubokih uverenja da sve mogu sami, neki će bez razmišljanja pristati. Kada ono unutrašnje moli za pomoć, nemojte se praviti da ne cujete. Moje detinjstvo nije bilo savršeno, kao i dosta drugim ljudima. Odlučila sam još kao mala, da je najbolje sve gurati pod tepih, samo što nisam mislila o tome da će jednog dana taj tepih pući. Nakon dvadeset i jedne godine guranja svega i svačega pod njim, došao je period kada je on krenuo mene da gura u ćošak. Kada sve ono od čega ste bežali krene na Vas, moraćete da se suočite sa tim ili dopustite da Vas proguta. Prvo je počelo da me guta, neko vreme čak nisam ni znala šta mi se dešava, samo sam znala da nesto pokušava da me slomi. Ako dvadeset i jednu godinu svakog dana samo stavljate stvari u podrum, ne obazirući se na one koje ste prethodno ostavili, nećete znati šta se sve tu nalazi, sve dok jednog dana ne siđete dole i pogledate svaku posebno. Tako i naša podsvest funkcioniše. Zahvaljujući Theti, i jednoj divnoj duši pre svega - Martini, zajedno smo sišle u taj podrum i s ljubavlju počistile stvari koje ne trebaju biti tu na taj način. Pomogla mi je da očistim sve one traume za koje jesam i nisam znala. Moja prva trauma se dogodila kada sam imala jedva dve godine, za nju svesno nisam znala da postoji, ali imala je jak uticaj na mene, jer od tog trenutka sam počela kriviti sebe. Koliko odluka smo doneli kao mali, ne znajući da te odluke kreiraju naš čitav život. Podsvest je jako poslušno dete, šta god da mu kažete to ostaje zacrtano zauvek. U mnogim situacijama ćete odreagovati na neki način koji će i Vama biti čudan. Jednostavno ćete raditi neke stvari, ne znajući zašto ih radite. Pomoću Thete saznaćete šta je to što Vas tera da se ponašate upravo tako, šta je to što Vas koči ili ko Vas to gura u ćošak. Vratićete se u vreme kada ste doživeli ključne traume koje su se duboko urezale u Vašu podsvest i promenile Vam život. Sa Martinom ćete proći kroz sve to na jedan neverovatno lep način, sećaćete se tih stvari, ali ujedno ćete osećati kako ljubav sada zauzima mesto tamo gde su patnja, bol, bes i tuga bili. Sve te rane ćete isceliti, a samim tim ćete isceliti svoj život. Po meni su najgori oni ožiljci za koje ni ne znate da postoje. Upravo s tim ožiljcima ćete se suočiti i izaći jači nego ikad iz toga. Jako mi se sviđa način rada i energija Martine, osetićete potpunu lagodnost da sve kažete što Vas muči. Nakon Thete osećaćete se kao da ste ponovo rođeni, ljubav će prolaziti svakom Vašom česticom, baš onako kako zapravo treba i biti. Iskreno preporučujem svima, pogotovo onima koji znaju da se nešto dešava sa njima ali ne znaju šta je to. Takođe za one koji su "bolesni", svi smo mi uvek zdravi ali kada smo kontrast od zdravlja, tada naša energija treba da se vrati u naš prirodan balans.
Theta će Vam takođe pomoći u tome.
Nakon toga trebamo posvetiti pažnju sami sebi, i raditi svakoga dana na sebi."
S.Š.

​"Kod Martine sam bila na tretmanu prvi put prošle godine. Nakon tretmana, poboljšao mi se odnos sa porodicom, jedva čekam da dođem kući i osećam se prijatno u svom domu. Finansije su mi se poboljšale, našla sam posao i broj učenika kojima držim časove se povećao. Ostavila sam cigarete, vratila sam se vežbanju i prestala sam biti autodestruktivna. Ono što je najbolje kod Thete je da postajete svesni i prepoznajete šta je dobro i ko je dobar po vas. Ne plašite se onoga što drugi misle, živite svoj život slobodno, konačno ste ono što jeste (radite na tome) i konačno osećate mir zbog toga. Jer mirni smo jedino onda kada svoje snove i želje ispoljimo i ispunimo. Do tad postoji nemir u nama (sukob između naših želja i onog što drugi forsiraju da "treba" da želimo). HVALA!"
Dajana Rašidović

​"Za Theta Healing i Martinu sam saznala sasvim "slučajno" i odlučila sam da odem na tretman, iako nisam znala šta da očekujem. Ispostavilo se da je to bila odlična odluka. Theta Healing mi je pomogao da se oslobodim strahova koji su me sputavali, i da konačno otpustim bol zbog gubitka majke. Osećala sam se kao da mi je "pao kamen sa srca". Odmah sam preporučila sestri da i ona dođe na tretman, kao što preporučujem i svima ostalima, koji žele da pomognu sebi. Martina neprestano napreduje i radi na sebi, i sa ljubavlju i razumevanjem pristupa svakom klijentu. Verujem da to čini njene tretmane još delotvornijim. Jedva čekam sledeći tretman!" 
K.L.

 

bottom of page