top of page

суб 22. авг

|

online događaj

Kopaj dublje

(oba dana 10h do 18h)

Registration is Closed
See other events
Kopaj dublje
Kopaj dublje

Vreme i mesto

22. авг 2020. 10:00 – 23. авг 2020. 18:00

online događaj

O seminaru

Sa radošću vas pozivam na svoj prvi online Kopaj dublje seminar koji će se odvijati putem zoom aplikacije!

Od februara 2018. godine uvedene su izmene u THInK®​-u, pa se od sada ovaj seminar ubraja u uslovne seminare! Za praktičare ThetaHealing®​ tehnike to znači da sada nakon Naprednog DNK seminara najpre ide seminar Kopaj dublje, pa se tek onda otvara mogućnost ostalih izbornih seminara. Za one koji su već završili mnoge druge izborne seminare, ali ne i ovaj, pravilo je isto kao i za praktičare nakon Naprednog DNK, što znači da se mora završiti Kopaj dublje seminar kako bi nastavili sa daljim izbornim seminarima. 

U ThetaHealing® tehnici osnovni alat je tehnika „kopanja“. Ovom tehnikom mi otkrivamo skrivene i duboke podsvesne misli koje nas blokiraju, i dalje ih čistimo koristeći bezuslovnu ljubav i rad na osećajima i uverenjima. 

Seminar je dizajniran tako da dobro obuči praktičare ThetaHealing® tehnike osnovnoj tehnici „kopanja“, da im da dobar temelj i uputstva kako da dođu do „ključnih uverenja“ kod klijenata, a i kod sebe. Samo kada otkrijemo ključno verovanje i srž problema možemo ga u potpunosti iskoreniti. Bez uspešnog otkrivanja porekla problema sve promene koje nastanu na uverenjima mogu biti samo privremene, a neraščišćena negativna uverenja mogu biti blokada za istinsko isceljenje. 

Ovaj seminar će vam pomoći da pomognete sebi (a i drugima) u razumevanju sopstvenih uverenja i života, i na taj način da dođete do isceljujućih promena. Nakon ovog seminara imaćete jasno znanje i iskustvo kako da radite na dubinskim uverenjima kod sebe i kod drugih. 

Naučićete i iskusiti: - dubok i jasan uvid u tehniku kopanja - detaljnu obuku u osnovnom alatu ThetaHealing® tehnike - različite tehnike kopanja u zavisnosti od tematike problema - šta se treba, a šta ne treba instalirati pri kopanju i radu na uverenjima i programima - dubinski rad na sopstvenim uverenjima, osećajima i blokadama   Preduslov za seminar: završen Osnovni DNK i Napredni DNK seminar. 

Seminar uključuje: online sertifikat o završenom seminaru i online Kopaj dublje ThetaHealing® praktičarski priručnik. 

Trajanje seminara je 2 dana (od 10h do 18h).  

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara, a konačnom prijavom se računa uplata seminara. Cena  seminara je 260e u dinarskoj protivvrednosti. 

Nakon prijave i uplate za seminar dobićete e-mail sa informacijama kako pristupiti i učestvovati u seminaru.

Preporuke/uslovi za online seminar:

- Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje će se održati seminar. 

Možete kreirati svoj besplatni nalog na www.zoom.us ukoliko ga već nemate.

- Laptop ili desktop PC.

- Stabilna internet konekcija.

- Malo pre početka seminara se priključite i isprobajte svoju konekciju kako bi se seminar odvijao bez kašnjenja i remećenja za ostale učesnike.

- Seminar možete pohađati gde god da se nalazite, ali je poželjno da imate mir i tišinu kako bi se mogli maksimalno posvetiti pohađanju seminara, i kako ne bi druge remetili.

Za sve dodatne informacije i rezervacije: 

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor 

telefon: 063 18 84 213 

e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Ako ste na području Banja Luke, za sva pitanja se možete obratiti i asistentu i organizatoru za Banja Luku:

Jana Aleksić

telefon: 065 404 363

e-mail: jana.s.aleksic@apeiron-edu.e

Podeli ovaj događaj

bottom of page