top of page

пет 16. окт

|

online seminar (putem zoom aplikacije)

​Napredni DNK

Online seminar (sva tri dana 10h do 18h)

Registration is Closed
See other events
​Napredni DNK
​Napredni DNK

Time & Location

16. окт 2020. 10:00 – 18. окт 2020. 18:00

online seminar (putem zoom aplikacije)

About the event

Ovaj seminar širi znanja stečena na Osnovnom DNK seminaru. Razvija vašu intuiciju i intuitivne sposobnosti i podstiče vaš duhovni razvoj i napredak.  Učenici će učiti kako da se oslobode od starih zameranja, zaveta, i obaveza koje ih sputavaju i blokiraju.  Ovaj seminar širi i produbljuje dalje znanja o 7 Nivoa Postojanja, prirodi i karakteristikama svakog od nivoa, uči kako da radite sa pojedinačnim nivoima kroz Stvoritelja Svega Što jeste (Univerzum, Bog…). 

Učenici seminara će iskusiti i učiti: - Spuštanje osećaja, odnosno programa (downloads) sa Sedmog Nivoa Postojanja od Stvoritelja Svega Što Jeste (Univerzuma, Boga, kreatora…) npr. „Ja znam kako biti jedinstven, i razumem kakav je to osećaj biti jedinstven“, „Ja znam kako i kada verovati svojoj intuiciji“, „Ja znam kako prihvatiti samog sebe“, „Ja znam kakav je to osećaj biti voljen od svog partnera“, „Ja razumem kakav je to osećaj biti zdrav“, „Ja znam da je moguće imati novac“ itd.  Spuštanje ovakvih osećaja i razumevanje emocija koje oni nose pomaže kod kreiranja novih sinapsi i time stvara prostor za promene na telesnom, psihičkom, emocionalnom i duhovnom planu.  - Kontaktiranje predaka - Slanje ljubavi fetusu i isceljenja sećanja iz fetalnog perioda - Rad na strahovima, traumama, blokadama i negativnim emocijama - Uvod u isceljenje neorganske (nežive) materije, biljki i životinja - Ubrzavanje i usporavanje doživljaja vremena - Oslobađanje i čišćenje od tzv. Engram banki (plutajuća sećanja koja smo stekli usled operacija, trauma, nesreća i povreda) - Rad na oslobađanju od predrasuda i zameranja 

Ovaj seminar daje jak temelj za ThetaHealing® tehniku i nakon njegovog završetka otvara vrata za Kopaj dublje seminar koji će usavršiti tehniku "kopanja" koja je i srž ThetaHealing®​ tehnike. 

Trajanje seminara je 3 dana (od 10h do 18h).  Nakon završenog seminara dobija se online sertifikat o završenom seminaru. Seminar uključuje: knjigu na srpskom jeziku „Napredno Theta Isceljivanje – Sve Što Jeste“ i priručnik za Napredni DNK ThetaHealing® seminar u elektronskom obliku. 

Seminar će biti online, pa vaša lokacija nije presudna, ali i dalje postoje određeni preduslovi.

Preduslov za seminar su: završen Osnovni DNK ThetaHealing® seminar, dobra internet konekcija, zoom aplikacija, mir i tišina, i želja da nastavite svoje ThetaHealing putovanje!

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara. 

Cena  seminara je 332e u dinarskoj protivvrednosti (ili 297e, ukoliko sami poručujete svoju knjigu, zavisno od mesta gde se nalazite). 

Za sve dodatne informacije i rezervacije: 

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor 

telefon: 063 18 84 213 

e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Share this event

bottom of page