top of page

пет 07. авг

|

online događaj

Napredni DNK

Sva tri dana u trajanju od 10h do 17:30h

Registration is Closed
See other events
Napredni DNK
Napredni DNK

Time & Location

07. авг 2020. 10:00 – 09. авг 2020. 17:30

online događaj

About the event

Sa radošću vas pozivam na svoj prvi online Napredni DNK seminar koji će se odvijati putem zoom aplikacije!

Ovaj seminar širi znanja stečena na Osnovnom DNK seminaru. Razvija vašu intuiciju i intuitivne sposobnosti i podstiče vaš duhovni razvoj i napredak.  Učenici će učiti kako da se oslobode od starih zameranja, zaveta, i obaveza koje ih sputavaju i blokiraju.  Ovaj seminar širi i produbljuje dalje znanja o 7 Nivoa Postojanja, prirodi i karakteristikama svakog od nivoa, uči kako da radite sa pojedinačnim nivoima kroz Stvoritelja Svega Što jeste (Univerzum, Bog…).

Učenici seminara će iskusiti i učiti: - Spuštanje osećaja, odnosno programa (downloads) sa Sedmog Nivoa Postojanja od Stvoritelja Svega Što Jeste (Univerzuma, Boga, kreatora…) npr. „Ja znam kako biti jedinstven, i razumem kakav je to osećaj biti jedinstven“, „Ja znam kako i kada verovati svojoj intuiciji“, „Ja znam kako prihvatiti samog sebe“, „Ja znam kakav je to osećaj biti voljen od svog partnera“, „Ja razumem kakav je to osećaj biti zdrav“, „Ja znam da je moguće imati novac“ itd.  Spuštanje ovakvih osećaja i razumevanje emocija koje oni nose pomaže kod kreiranja novih sinapsi i time stvara prostor za promene na telesnom, psihičkom, emocionalnom i duhovnom planu.  - Kontaktiranje predaka - Slanje ljubavi fetusu i isceljenja sećanja iz fetalnog perioda - Rad na strahovima, traumama, blokadama i negativnim emocijama - Uvod u isceljenje neorganske (nežive) materije, biljki i životinja - Ubrzavanje i usporavanje doživljaja vremena - Oslobađanje i čišćenje od tzv. Engram banki (plutajuća sećanja koja smo stekli usled operacija, trauma, nesreća i povreda) - Rad na oslobađanju od predrasuda i zameranja

Ovaj seminar daje jak temelj za ThetaHealing® tehniku i nakon njegovog završetka otvara vrata za Kopaj dublje seminar koji će usavršiti tehniku "kopanja" koja je i srž ThetaHealing®​ tehnike.

Trajanje seminara je 3 dana (od 10h do 17:30h). 

Seminar uključuje: knjigu na srpskom jeziku „Napredno Theta Isceljivanje – Sve Što Jeste“ (ukoliko je moguće dostaviti vam je, ili postoji mogućnost umanjenja cene seminara u iznosu knjige (35e), ukoliko je vi želite sami poručiti), online poslat priručnik za Napredni DNK ThetaHealing® seminar, i sertifikat o završenom seminaru.

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara, a konačnom prijavom se računa uplata seminara. Cena  seminara je 332e u dinarskoj protivvrednosti.

Nakon prijave i uplate za seminar dobićete e-mail sa informacijama kako pristupiti i učestvovati u seminaru.

Preporuke/uslovi za online seminar:

- Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje će se održati seminar.

Možete kreirati svoj besplatni nalog na www.zoom.us ukoliko ga već nemate.

- Laptop ili desktop PC.

- Stabilna internet konekcija.

- Malo pre početka seminara se priključite i isprobajte svoju konekciju kako bi se seminar odvijao bez kašnjenja i remećenja za ostale učesnike.

- Seminar možete pohađati gde god da se nalazite, ali je poželjno da imate mir i tišinu kako bi se mogli maksimalno posvetiti pohađanju seminara, i kako ne bi druge remetili.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor

telefon: 063 18 84 213

e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Ako ste na području Banja Luke, za sva pitanja se možete obratiti i asistentu i organizatoru za Banja Luku:

Jana Aleksić

telefon: 065 404 363

e-mail: jana.s.aleksic@apeiron-edu.e

Share this event

bottom of page