top of page

пет 12. јун

|

Beograd

Napredni DNK ThetaHealing® seminar

Pridružite nam se!

Registration is Closed
See other events
Napredni DNK ThetaHealing® seminar
Napredni DNK ThetaHealing® seminar

Time & Location

12. јун 2020. 10:00 – 14. јун 2020. 18:00

Beograd, Belgrade, Serbia

About the event

Ovaj seminar širi znanja stečena na Osnovnom DNK seminaru. Razvija vašu intuiciju i intuitivne sposobnosti i podstiče vaš duhovni razvoj i napredak.  Učenici će učiti kako da se oslobode od starih zameranja, zaveta, i obaveza koje ih sputavaju i blokiraju.  Ovaj seminar širi i produbljuje dalje znanja o 7 Nivoa Postojanja, prirodi i karakteristikama svakog od nivoa, uči kako da radite sa pojedinačnim nivoima kroz Stvoritelja Svega Što jeste (Univerzum, Bog…). 

Učenici seminara će iskusiti i učiti: 

- Spuštanje osećaja, odnosno programa (downloads) sa Sedmog Nivoa Postojanja od Stvoritelja Svega Što Jeste (Univerzuma, Boga, kreatora…) npr. „Ja znam kako biti jedinstven, i razumem kakav je to osećaj biti jedinstven“, „Ja znam kako i kada verovati svojoj intuiciji“, „Ja znam kako prihvatiti samog sebe“, „Ja znam kakav je to osećaj biti voljen od svog partnera“, „Ja razumem kakav je to osećaj biti zdrav“, „Ja znam da je moguće imati novac“ itd.  Spuštanje ovakvih osećaja i razumevanje emocija koje oni nose pomaže kod kreiranja novih sinapsi i time stvara prostor za promene na telesnom, psihičkom, emocionalnom i duhovnom planu.  

- Kontaktiranje predaka 

- Slanje ljubavi fetusu i isceljenja sećanja iz fetalnog perioda 

- Rad na strahovima, traumama, blokadama i negativnim emocijama 

- Uvod u isceljenje neorganske (nežive) materije, biljki i životinja 

- Ubrzavanje i usporavanje doživljaja vremena 

- Oslobađanje i čišćenje od tzv. Engram banki (plutajuća sećanja koja smo stekli usled operacija, trauma, nesreća i povreda) 

- Rad na oslobađanju od predrasuda i zameranja 

Ovaj seminar daje jak temelj za ThetaHealing® tehniku i nakon njegovog završetka otvara vrata za Kopaj dublje seminar koji će usavršiti tehniku "kopanja" koja je i srž ThetaHealing®​ tehnike. 

Trajanje seminara je 3 dana (od 10h do 18h).  Nakon završenog seminara dobija se sertifikat o završenom seminaru. Seminar uključuje: knjigu na srpskom jeziku „Napredno Theta Isceljivanje – Sve Što Jeste“ i priručnik za Napredni DNK ThetaHealing® seminar. 

Preduslov za seminar: završen Osnovni DNK ThetaHealing® seminar. 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 10 dana pre najavljenog seminara. Cena  seminara je 332e u dinarskoj protivvrednosti. 

Za sve dodatne informacije i rezervacije: 

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor 

telefon: 063 18 84 213 

e-mail: martinajanjic7@gmail.com 

Share this event

bottom of page