top of page

пет 28. авг

|

Novi Sad, Omega holistički centar

​Osnovni DNK

(prvi dan 17h do 21h, ostala dva dana 10h do 18h)

Registration is Closed
See other events
​Osnovni DNK
​Osnovni DNK

Time & Location

28. авг 2020. 17:00 – 31. авг 2020. 01:00

Novi Sad, Omega holistički centar, Augusta Cesarca 18, Novi Sad, Serbia

About the event

Ovaj seminar se fokusira na predstavljanje i uvod u ThetaHealing® tehniku.  Učenici seminara će iskusiti otvaranje ka Bezuslovnoj Ljubavi Stvoritelja (Univerzuma, Boga, Kreatora…). Naučiće kako da identifikuju i menjaju svoja ograničavajuća verovanja, kao i da to učine kod drugih.  

Suština ovog seminara je vežbanje tehnike koja vam omogućuje da promenite životne obrasce koji se nalaze na: - Osnovnom nivou (od začeća do danas, npr. osećaj nevoljenosti, neprihvaćenosti, nerazumevanja…) - Genetskom nivou (u ThetaHealing®-u mi verujemo da smo nasledili određena verovanja, strahove, osobine i emocije od svojih predaka) - Istorijskom nivou (nivo kolektivne svesti i/ili prošlih života, npr. „Teške bolesti su neizlečive“, „Moram da se mučim da bih bio jak“, „Novac je zlo“ itd.) - Nivou duše (uverenja na najdubljem nivou našeg bića, koja su nastala patnjama, tugom i traumama) Ova uverenja i programi su često uzrok telesnih oboljenja, okolnosti, događaja i ljudi koje privlačimo u naš život, kao i naših stavova prema spoljnom svetu. Nesvesna uverenja mogu biti čak potpuno suprotna od onoga što svesno mislimo i od onoga u šta mislimo da verujemo. Menjanjem ovih uverenja i programa mi menjamo naša iskustva, našu percepciju prema svetu a time i svet oko nas. 

Ostale teme i vežbe uključuju: - Povezivanje sa Višom Svesti (Stvoriteljem, Bogom, Univerzumom…) i postizanje theta stanja uma u roku od 30 sekundi; - Uvod u 7 Nivoa Postojanja; - Moć Povezivanja sa Stvoriteljem Svega Što Jeste; - Osvešćivanje zašto kreiramo određene stvari u životu i šta učimo iz njih; - Mišićno testiranje, odnosno metod za pronalaženje podsvesnih uverenja; - Rad sa vodičima i anđelima čuvarima; - Uvod u manifestovanje onoga što želite u životu; - Iščitavanje budućnosti; - Srodne duše; - Čišćenje tela i aure od implanata, negativnih energija i entiteta; - Čišćenje tela od toksina i negativnih uticaja; - Rad na pojedinačnim i grupnim isceljenjima, kao i isceljivanje na daljinu; - Aktivacija DNK i hromozoma mladosti, zdravlja, i vitalnosti; - Intuitivno skeniranje tela i organa; - Vraćanje fragmenata duše koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima. 

Osnovni DNK ThetaHealing® seminar je prvi seminar koji vas sertifikuje kao ThetaHealing® Praktičara.  

Seminar uključuje: ThetaHealing® knjigu na srpskom jeziku i ThetaHealing® priručnik.  

Trajanje seminara je 3 dana.  Prvi dan od 17:30h do 21h, drugi i treći dan od 10h do 18h.  Nakon završenog seminara dobija se sertifikat o završenom seminaru. 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara. Cena  seminara je 287e u dinarskoj protivvrednosti. 

Za sve dodatne informacije i rezervacije: 

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor 

telefon: 063 18 84 213 

e-mail: martinajanjic7@gmail.com 

 

Asistent i organizator za Novi Sad je Bojana Radulović, za sve informacije:

telefon: 065 83 12 489 

e-mail: bojana@centaromega.com

Share this event

bottom of page