top of page

пет 24. јул

|

online događaj

Osnovni DNK

Sva tri dana od 10h do 17:30h

Registration is Closed
See other events
Osnovni DNK
Osnovni DNK

Time & Location

24. јул 2020. 10:00 – 26. јул 2020. 17:30

online događaj

About the event

Dobro mi došli na prvi online Osnovni ThetaHealing® seminar!

Gde god da se nalazite možete doneti odluku da radom na sebi promenite i svoj svet, jer sada više nije uslov vaše fizičko prisustvo!

Ovaj seminar se fokusira na predstavljanje i uvod u ThetaHealing® tehniku.  Učenici seminara će iskusiti otvaranje ka Bezuslovnoj Ljubavi Stvoritelja (Univerzuma, Boga, Kreatora…). Naučiće kako da identifikuju i menjaju svoja ograničavajuća verovanja, kao i da to učine kod drugih.

Suština ovog seminara je vežbanje tehnike koja vam omogućuje da promenite životne obrasce koji se nalaze na: - Osnovnom nivou (od začeća do danas, npr. osećaj nevoljenosti, neprihvaćenosti, nerazumevanja…) - Genetskom nivou (u ThetaHealing®-u mi verujemo da smo nasledili određena verovanja, strahove, osobine i emocije od svojih predaka) - Istorijskom nivou (nivo kolektivne svesti i/ili prošlih života, npr. „Teške bolesti su neizlečive“, „Moram da se mučim da bih bio jak“, „Novac je zlo“ itd.) - Nivou duše (uverenja na najdubljem nivou našeg bića, koja su nastala patnjama, tugom i traumama) Ova uverenja i programi su često uzrok telesnih oboljenja, okolnosti, događaja i ljudi koje privlačimo u naš život, kao i naših stavova prema spoljnom svetu. Nesvesna uverenja mogu biti čak potpuno suprotna od onoga što svesno mislimo i od onoga u šta mislimo da verujemo. Menjanjem ovih uverenja i programa mi menjamo naša iskustva, našu percepciju prema svetu a time i svet oko nas.

Ostale teme i vežbe uključuju: - Povezivanje sa Višom Svesti (Stvoriteljem, Bogom, Univerzumom…) i postizanje theta stanja uma u roku od 30 sekundi; - Uvod u 7 Nivoa Postojanja; - Moć Povezivanja sa Stvoriteljem Svega Što Jeste; - Osvešćivanje zašto kreiramo određene stvari u životu i šta učimo iz njih; - Mišićno testiranje, odnosno metod za pronalaženje podsvesnih uverenja; - Rad sa vodičima i anđelima čuvarima; - Uvod u manifestovanje onoga što želite u životu; - Iščitavanje budućnosti; - Srodne duše; - Čišćenje tela i aure od implanata, negativnih energija i entiteta; - Čišćenje tela od toksina i negativnih uticaja; - Rad na pojedinačnim i grupnim isceljenjima, kao i isceljivanje na daljinu; - Aktivacija DNK i hromozoma mladosti, zdravlja, i vitalnosti; - Intuitivno skeniranje tela i organa; - Vraćanje fragmenata duše koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima.

Osnovni DNK ThetaHealing® seminar je prvi seminar koji vas sertifikuje kao ThetaHealing® Praktičara.

Seminar uključuje:

ThetaHealing® knjigu na srpskom jeziku (ili umanjenje cene seminara u njenom iznosu ukoliko ćete je sami poručiti, što zavisi od toga gde se nalazite) i online poslat ThetaHealing® priručnik.

Trajanje seminara je 3 dana, od 10h do 17:30h.

Nakon završenog seminara dobija se sertifikat o završenom seminaru.

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.

Cena  seminara je 287e u dinarskoj protivvrednosti.

Nakon prijave i uplate za seminar dobićete e-mail sa informacijama kako pristupiti i učestvovati u seminaru.

Preporuke/uslovi za online seminar:

- Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje će se održati seminar.

Možete kreirati svoj besplatni nalog na www.zoom.us ukoliko ga već nemate.

- Laptop ili desktop PC.

- Stabilna internet konekcija.

- Malo pre početka seminara se priključite i isprobajte svoju konekciju kako bi se seminar odvijao bez kašnjenja i remećenja za ostale učesnike.

- Seminar možete pohađati gde god da se nalazite, ali je poželjno da imate mir i tišinu kako bi se mogli maksimalno posvetiti pohađanju seminara, i kako ne bi druge remetili.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor

telefon: 063 18 84 213

e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Ako ste na području Banja Luke, za sva pitanja se možete obratiti i asistentu i organizatoru za Banja Luku:

Jana Aleksić

telefon: 065 404 363

e-mail: jana.s.aleksic@apeiron-edu.eu

Share this event

bottom of page