top of page

пет 15. јан

|

Online seminar (putem zoom aplikacije)

Osnovni DNK ThetaHealing® seminar

prvi dan od 16h do 21h, drugi i treći dan od 10h do 18h

Registration is Closed
See other events
Osnovni DNK ThetaHealing® seminar
Osnovni DNK ThetaHealing® seminar

Time & Location

15. јан 2021. 16:00 CET – 17. јан 2021. 18:00 CET

Online seminar (putem zoom aplikacije)

About the event

Ovaj seminar se fokusira na predstavljanje i uvod u ThetaHealing® tehniku.  Učenici seminara će iskusiti otvaranje ka Bezuslovnoj Ljubavi Stvoritelja (Univerzuma, Boga, Kreatora…). Naučiće kako da identifikuju i menjaju svoja ograničavajuća verovanja, kao i da to učine kod drugih.

Suština ovog seminara je vežbanje tehnike koja vam omogućuje da promenite životne obrasce koji se nalaze na: - Osnovnom nivou (od začeća do danas, npr. osećaj nevoljenosti, neprihvaćenosti, nerazumevanja…) - Genetskom nivou (u ThetaHealing®-u mi verujemo da smo nasledili određena verovanja, strahove, osobine i emocije od svojih predaka) - Istorijskom nivou (nivo kolektivne svesti i/ili prošlih života, npr. „Teške bolesti su neizlečive“, „Moram da se mučim da bih bio jak“, „Novac je zlo“ itd.) - Nivou duše (uverenja na najdubljem nivou našeg bića, koja su nastala patnjama, tugom i traumama) Ova uverenja i programi su često uzrok telesnih oboljenja, okolnosti, događaja i ljudi koje privlačimo u naš život, kao i naših stavova prema spoljnom svetu. Nesvesna uverenja mogu biti čak potpuno suprotna od onoga što svesno mislimo i od onoga u šta mislimo da verujemo. Menjanjem ovih uverenja i programa mi menjamo naša iskustva, našu percepciju prema svetu a time i svet oko nas.

Ostale teme i vežbe uključuju: - Povezivanje sa Višom Svesti (Stvoriteljem, Bogom, Univerzumom…) i postizanje theta stanja uma u roku od 30 sekundi; - Uvod u 7 Nivoa Postojanja; - Moć Povezivanja sa Stvoriteljem Svega Što Jeste; - Osvešćivanje zašto kreiramo određene stvari u životu i šta učimo iz njih; - Mišićno testiranje, odnosno metod za pronalaženje podsvesnih uverenja; - Rad sa vodičima i anđelima čuvarima; - Uvod u manifestovanje onoga što želite u životu; - Iščitavanje budućnosti; - Srodne duše; - Čišćenje tela i aure od implanata, negativnih energija i entiteta; - Čišćenje tela od toksina i negativnih uticaja; - Rad na pojedinačnim i grupnim isceljenjima, kao i isceljivanje na daljinu; - Aktivacija DNK i hromozoma mladosti, zdravlja, i vitalnosti; - Intuitivno skeniranje tela i organa; - Vraćanje fragmenata duše koje smo izgubili u odnosima s drugim ljudima.

Osnovni DNK ThetaHealing® seminar je prvi seminar koji vas sertifikuje kao ThetaHealing® Praktičara i od skoro imate mogućnost da to učinite online!

Seminar uključuje: ThetaHealing® knjigu na srpskom jeziku (koju možete sami poručiti ili vam je mogu poslati, zavisno od vaše lokacije) i ThetaHealing® priručnik (u elektronskom obliku).

Seminar će biti online, pa vaša lokacija nije presudna, ali i dalje postoje određeni preduslovi.

Preduslov za seminar su: dobra internet konekcija, zoom aplikacija, mir i tišina, i želja da započnete ovo putovanje!

Trajanje seminara je 3 dana (prvi dan od 16h do 21h, drugi i treći dan od 10h do 18h).  Nakon završenog seminara dobija se sertifikat o završenom seminaru u elektronskoj formi.

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 1 dan pre najavljenog seminara. Cena  seminara je 332e u dinarskoj protivvrednosti (ili 302e ukoliko knjigu poručujete sami).

Za sve dodatne informacije i rezervacije:

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor

telefon: 063 18 84 213

e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Share this event

bottom of page