top of page

суб 24. окт

|

Beograd

Rad sa životinjama

​(oba dana od 10h do 18h)

Registration is Closed
See other events
Rad sa životinjama
Rad sa životinjama

Time & Location

24. окт 2020. 10:00 – 25. окт 2020. 18:00

Beograd, Belgrade, Serbia

About the event

Ovaj jedinstveni seminar je razvijen zbog onih koji vole životinje i imaju duboku konekciju i afinitet prema svim živim bićima. Na ovom dvodnevnom seminaru dobićete dublje razumevanje i dobićete samopouzdanje u isceljivanju životinja. Takođe, naučićete zašto se mi, kao ljudska bića, ponašamo kako se ponašamo, kako naš DNK zaista funkcioniše, i kako da napravite promene u svom životu kroz svoju DNK. 

Sa ovim seminarom naučićete dubinske informacije vezane za Treći Nivo Postojanja, gde mi obitavamo kao ljudska bića i životinje. Mnogi koji su pohađali ovaj seminar su razvili veliku količinu informacija kako da komuniciraju sa životinjama. Iskusićete nekoliko vežbi gde možete naučiti kako da radite sa životinjama, bilo da su domaće ili divlje, kako da učite od životinjskog kraljevstva, i kako da vidite svet oko vas u novom svetlu. Sa razumevanjem životinjskog kraljevstva stičemo sposobnost uvida u sopstvenu ljudsku prirodu i način bivstvovanja. ​ Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari. ​ Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Rad sa životinjama ThetaHealing® praktičarski priručnik. Trajanje seminara je 2 dana (od 10h do 18h).  

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara. ​Cena  seminara je 260e u dinarskoj protivvrednosti. 

Za sve dodatne informacije i rezervacije: 

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor 

telefon: 063 18 84 213 

e-mail: martinajanjic7@gmail.com  

Share this event

bottom of page