top of page

суб 12. сеп

|

Beograd

Razvoj vaših odnosa 2: Vi i Stvoritelj

​(oba dana od 10h do 18h)​

Registration is Closed
See other events
Razvoj vaših odnosa 2: Vi i Stvoritelj
Razvoj vaših odnosa 2: Vi i Stvoritelj

Time & Location

12. сеп 2020. 10:00 – 13. сеп 2020. 18:00

Beograd, Belgrade, Serbia

About the event

Ovo je seminar koji zaista podiže vaše "kopačke" sposobnosti na novi nivo i čisti i produbljuje vašu konekciju sa Stvoriteljem (Bogom, Univerzumom...). 

Na njemu ćete spoznaćeti svoje božansko ja i svoju podsvest koja je zadužena za vaš opstanak. Naučićete razliku između Stvoriteljevog glasa i vašeg ega. Šta je istina nasuprot strahu. Na ovom seminaru ćete istinski upoznati sebe i svoju motivaciju. Naučićete kako da znate razliku između istinske intuicije nasuprot da budete vođeni onim što želite da se desi.

Ono što je većini praktičara pravo otkrovenje jeste kraći i brži način "kopanja", koji u samo par pitanja vodi do najdubljih uverenja koja vas blokiraju i ograničavaju na vašem putu i u vašem životu. ​ Seminar se može uzeti nakon Razvoja partnerskih veza 1 ili sam za sebe. Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari. ​ Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Razvoj vaših odnosa 2. deo: Vi i Vaš odnos sa Bogom ThetaHealing® praktičarski priručnik Trajanje seminara je 2 dana (od 10h do 18h).  Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara. ​Cena  seminara je 260e u dinarskoj protivvrednosti. Za sve dodatne informacije i rezervacije: Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor telefon: 063 18 84 213 e-mail: martinajanjic7@gmail.com

Share this event

bottom of page