top of page

нед 14. јул

|

Online (putem Zoom aplikacije)

SEMINAR THETAHEALING® RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE

Pronalazak i ostajanje u savršenoj kilaži je nešto za čime skoro svi tragamo, bar u nekom trenutku u životu... Ali ovo je seminar koji je i mnogo više od bavljenja našom figurom, izgledom, kilažom... Ovde se bavimo mnogo dubljim životnim RITMOM... Trajanje seminara je 1 dan, od 10h do 18h.

SEMINAR THETAHEALING® RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE
SEMINAR THETAHEALING® RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE

Time & Location

14. јул 2024. 10:00 – 18:00

Online (putem Zoom aplikacije)

About the event

Da li ste spremni da pronađete istinski ritam u svom životu?

Ovaj seminar je sjajna prilika da promenom svojih uverenja učite novi uzbudljiv način za oslobađanje od težine i dodirnite svoj unutrašnji mir. Ovo nije seminar za mršavljenje! Radi se zapravo o pronalaženje pravog ritma za vaš um, telo i duh, dok se povezujete sa svojom unutrašnjom lepotom i razvijate  ljubav prema sebi, što posledično dovodi i do promena u okviru fizičkog tela (mršavljenje, izgradnja navike fizičkog treninga, zdravije ishrane...). Ovde se ne radi o tome ko je najmršaviji ili najlepši, već o tome da vam bude prijatno u vašem telu i da pronađete unutrašnji mir i sreću kroz prihvatanje onoga što jeste!

Istražićete svoje unutrašnje biće i pokrenuti promene koje će vas voditi ka tome da budete najveličanstvenija verzija vas koja možete biti. Otkrićete kako da hranite telo najboljim osećanjima i hranom za koju će vas telo nagraditi, načićete pravilo od 8 minuta i Vajaninu tajnu vežbu!

Minimalno trajanje seminara je pola dana, ali kako nam Vajana dozvoljava da traje i duže, kod mene kao Instruktora će trajati 1 dan, tj. 8h (od 10h do 18h), pošto smatram da je jedan dan, najmanje, potreban kako bi se pokrenule promene u pravcu ove izrazito duboke teme.

Preduslov za seminar: završen Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminar.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i  ThetaHealing® RITMOM do savršene težine praktičarski priručnik kao i Vajaninu knjigu ThetaHealing® RITMOM do savršene težine.

Seminar će biti održan online, putem zoom aplikacije.

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije do 12. jula.

Cena seminara je 150e (u dinarakoj protivvrednosti 17700).

Možete se prijaviti putrem linka:

https://www.thetahealing.com/seminar-328333-details.html

Nakom toga ćete dobiti email sa detaljnim uputstvom i svim potrebnim informacijama u vezi seminara.

Preporuke/uslovi za online seminar:

- Potrebna vam je "ZOOM" aplikacija preko koje će se održati seminar.

Možete kreirati svoj besplatni nalog na www.zoom.us ukoliko ga već nemate.

- Laptop ili desktop PC.

- Stabilna internet konekcija.

- Malo pre početka seminara se priključite i isprobajte svoju konekciju kako bi se seminar odvijao bez kašnjenja i remećenja za ostale učesnike.

- Seminar možete pohađati gde god da se nalazite, ali je poželjno da imate mir i tišinu kako bi se mogli maksimalno posvetiti pohađanju seminara, i kako ne bi druge remetili.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:

Martina Lukić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor

telefon: 063 18 84 213

e-mail: martinathetalife@gmail.com

Share this event

bottom of page