top of page

нед 02. јун

|

Online i uživo u Beogradu

USUI REIKI INICIJACIJA - I STEPEN

Istinski verujemo da je svakoj kući neophodan barem po jedan Reikista, te vas u to ime pozivamo da postanete Reiki praktičar I stepena. U tradicionalnom Usui Reikiju postoji 4 inicijacije, pa je ovo prvi, a možda i najvažnji korak na tom putu! Dobro nam došli!

Registration is closed
See other events
USUI REIKI INICIJACIJA - I STEPEN
USUI REIKI INICIJACIJA - I STEPEN

Time & Location

02. јун 2024. 12:00 – 16:00

Online i uživo u Beogradu

About the event

Istinski verujemo da je svakoj kući neophodan bar po jedan Reikista, te vas u to ime pozivamo da postanete Reiki praktičar I stepena.

U tradicionalnom Usui Reikiju postoji 4 inicijacije, pa je ovo prvi, a možda i najvažnji korak na tom putu!

Inicijacijom u  prvi stepen  ulazimo u svet Reikija i dobijamo mogućnost njegovog konstantnog korišćenja - rukopolaganjem.

Na ovaj način možemo pomoći sebi, kao i drugima oko sebe, biljkama, životinjama, objektima itd. 

Možemo ubrzati i pospešiti oporavak organizma usled postojanja određenih bolesti i stanja, nakon medicinskih intervencija, ili se prosto uz njega osloboditi nagomilanog stresa i dozvoliti sebi mir, odmor i regeneraciju.

Nakon svake inicijacije, potrebno je posvetiti se sebi i svom ličnom razvoju, kroz praktikovanje Reikija određeni period (21 dan), što se ogleda u primeni autotretmana.

Iako danas postoji više različitih Reiki stilova, i svaki od njih ima brojne prednosti, Usui Reiki odvaja građenje rutine. S obzirom da zahteva posvećenost sebi i rad autotretmana 21 dan, ali takođe određuje i određen protok vremena između svakog stepena, ovaj Reiki stil nam nužno razvija i određene vrline. Vodi nas na putu posvećenosti, istrajnosti, fokusiranosti, doslednosti, marljivosti, strpljenju itd.

Ukoliko osećate da je ovo vaš put, moja draga Mirjana Bugarčić i ja, Martina Lukić ćemo vas rado povesti na ovo Reiki putovanje.

Nas dve se već više od decenije bavimo Reikijem i drugim energetskim tehnikama, učitelji smo više različitih Reiki sistema i iza sebe imamo na stotine učenika.

Nakon obuke naše putovanje se nastavlja putem podrške kroz Viber grupe, konsultacije, webinare, radionice itd…

Radujemo vam se!!!

Za više informacija, prijavu i rezervaciju mesta možete kontaktirati

Mirjanu Bugarčić - 0649336337

Share this event

bottom of page