top of page

суб 23. дец

|

online i uživo u Beogradu

Zlatni Reiki inicijacija i manifestovanje

Zlatni Reiki inicijacija i manifestovanje 2024. godine online i uživo u Beogradu od 12h do 16h

Registration is closed
See other events
Zlatni Reiki inicijacija i manifestovanje
Zlatni Reiki inicijacija i manifestovanje

Time & Location

23. дец 2023. 12:00 – 16:00

online i uživo u Beogradu

About the event

Dragi naši budući Zlatni Reiki Učitelji, Mirjana Bugarčić i ja, Martina Lukić, pozivamo vas na inicijaciju Zlatnog Reikija i manifestovanje 2024. godine uz pomoć energije ovog Reiki sistema.

Uvešćemo vas u ovaj sistem i pomoći vam na ovom putu vaše lične transformacije i odmah proći sa vama neke od načina primene (manifestovanje).

Inicijacija će se odvijati online i uživo u Beogradu.

Naravno naše putovanje ne prestaje nakon obuke, već se nastavlja putem podrške kroz Viber grupe, konsultacije, webinare, radionice itd…

Zlatni Reiki se razlikuje od ostalih modaliteta po tome što koristi Zlatni Zrak, odnosno Zlatnu Svetlost, koja je jedna od najjačih oruđa za transformaciju u Univerzumu. Ona transformiše tamu u svetlost i strah i/ili tugu u radost. Zlatni Zrak ima nekoliko specifičnih svojstava. Prvi se odnosi na pročišćenje. Ova energija je veoma čista i na taj način podiže vibraciju osobe i tako privlači isceljenje i utiče na kompletan psihofizički razvoj. Drugo svojstvo je to da transformiše tamu i strahove. Ova energija njih pretvara u svetlost i radost unutar osobe. Na taj način ova energija pomaže u otklanjanju fobija, strahova različitih oblika, trauma, depresije i mnogih drugih smetnji. Zlatni Reiki je savršeno oruđe da prevaziđete razne energetske blokade u sebi i svom telu.

Više informacija o ovom sistemu možete videti na sledećem linku:

https://www.thetalife.rs/zlatni-reiki

Radujemo vam se!!!

Za više informacija, prijavu i rezervaciju mesta možete kontaktirati

Mirjanu Bugarčić - 0649336337

Share this event

bottom of page