top of page

Odnosi prema svetu ThetaHealing® seminar

ThetaHealing seminar Odnosi prema svetu se fokusira na specifične kulture i verovanja kako bi trigerisao sadašnje i prošle probleme sa rasama, religijama, i ljudima. Kada ovi problemi izađu na svetlo, biće otpuštene skrivene mržnje i zameranja koja traju vekovima unazad. Ovo će omogućiti polaznicima seminara da prihvate ljude i kulture sveta sa istinskom bezuslovnom ljubavlju.

Prvi i drugi dan seminara su fokusirani na zemlje sveta sa pogledom na njihova verovanja i običaje. Polaznici će učestvovati u Radu na uverenjima kako bi pronašli i otpustili negativna osećanja i uverenja vezana za druge kulture i ljude širom sveta.

Treći dan je fokusiran na strukturu verovanja i funkcionalnost posla alternativnog isceljenja u svetu.

Četvrti i peti dan se fokusiraju na religije sveta, njihova verovanja i prihvatanje istih sa istinskom bezuslovnom ljubavlju.

U ovo vreme i doba svet je postao mnogo manje mesto. Kulturama je mnogo lakše da dođu u dodir zbog putovanja avionima i zbog doba informacija. Zbog ovoga, imamo pritiskajuću potrebu da razumemo da razumemo i prihvatimo druge kulture. Polaznici koji su prvi put na ovom seminaru se iznenade koliko samo nesvesnih misli, osećanja i emocija izađu na svetlost tokom Rada na uverenjima. U velikom broju slučajeva, ovo su genetska (predačka) uverenja zakačena za strahove, mržnju i bes prema drugim zemljama, državama i njihovim ljudima, za koje polaznici nisu ni znali da ih imaju. Seminar Odnosi prema svetu je moćan alat za otklanjanje unutrašnjih i spoljašnjih konflikata koje imamo u sebi prema drugima.
 
Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Odnosi prema svetu ThetaHealing® praktičarski priručnik.
Trajanje seminara je 5 dana (od 10h do 18h). 

Seminar se može pohađati dorektno ili online,

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.
​Cena  seminara je 600e u dinarskoj protivvrednosti.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:
Martina Lukić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor
telefon: 063 18 84 213
e-mail: martinathetalife@gmail.com

bottom of page