top of page

ONLINE PROGRAMI

Početkom 2020. godine, u srcu, umu i duši dve prijateljice, mame, isceliteljke nastaje ideja, čija realizacija otpočinje aprila iste godine. Iza ove kreacije ne stojim samo ja, Martina, već i moja prijateljica, duhovna sestra – Jana Aleksić.

Jana je jedna sjajna žena, ali više o njoj možete pročitati na njenoj Fb stranici - Jana Aleksic page, a ovde vam želim predstaviti to nešto naše, novo i čarobno, što smo zajedno kreirale od svega što znamo, volimo, radimo i živimo.

Kako se bavimo različitim tehnikama, imamo različita iskustva u različitim oblastima, u okviru ovih programa nudimo vam sve to, uobličeno u tematske celine.

Grupni programi traju 21 dan i održavaju se putem Fb grupe (zatvorenog tipa), gde svakodnevno stavljamo nove ideje, zadatke i predloge kojima je svrha da vas dovedu, ili makar približe temi na koju se odnose.

Svaki program je sačinjen od različitih: videa, audio meditacija, ThetaHealing® instalacija, naših live uključenja, fitnes treninga u video formi, grupnih Reiki meditacija, grupnog ThetaHealing® isceljivanja, zadataka itd. Tokom čitavog trajanja programa, maksimalno smo angažovane i uključene u ovaj proces i dostupne za konsultacije i pitanja.

Naši online programi pod okriljem glavnog naziva „Ples naše duše“ su tematski orijentisani, pa u skladu sa time imaju i naziv.

Za sada smo osmislile 10 programa, koji su isključivo dostupni u online varijanti:

1. plesom naše duše do unutrašnjeg mira
2. plesom naše duše do naše svrhe
3. plesom naše duše do ljubavi prema sebi 
4. plesom naše duše do poslovnog uspeha (05. april - 25. april)
5. plesom naše duše do zdravlja 
6. plesom naše duše do manifestovanja najbolje godine
7. plesom naše duše do prave ljubavi 
8. plesom naše duše do zdravog tela
9. plesom naše duše do ženstvenosti i harmonije
10. plesom naše duše do lakoće življenja

Pored grupnih online programa, postoji mogućnost i ličnih/individualnih programa. Na ovaj način se postižu još bolji efekti i rezultati, jer je naš fokus i posvećenost usmerena samo na jednu osobu i njene želje i ciljeve.

Više o svemu ovome možete videti na našoj Fb stranici - Ples naše duše i našem instagram profilu – Ples naše duše

bottom of page