top of page

Rad sa biljkama ThetaHealing®​ seminar

Ovaj seminar je posvećen tajnom intuitivnom svetu biljaka, drveća i elementala, i pravo je otkriće kako komunicirati sa kraljevstvom biljaka Drugog Nivoa Postojanja.
Drugi Nivo Postojanja nas uči kako da budemo u harmoniji sa biljkama, drvećem i elementalima. U ovoj harmoniji prva lekcija koju učimo je kako biljke koriste energiju svetlosti da bi se isceljivale. Naučite kako da isceljujete biljke i kako da dozvolite kraljevstvu biljaka da isceli vas.

Na ovom seminaru Vajana je podelila znanje kako da se uspešno bavite gajenjem biljaka i koje esencije biljaka unosimo u naše telo.
Naučićete kako da komunicirate sa biljkama, zašto su drveća najmudrija bića na našoj planeti i kako da primite isceljenje od biljke. Naučićete kako je kraljevstvo biljaka benefitorno za svet i za vas! Razumećete šta nas kraljevstvo biljaka uči o energiji svetlosti i kako da koristite tu energiju da hranite svoje telo. Svaka biljka ima drugačiju frekvenciju vibracije, otkrićete šta čini majčinsko drvo, očinsko drvo, portal drveće, i mnoge druge vrste biljaka i kako one komuniciraju između sebe.

Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Rad sa biljkama ThetaHealing® praktičarski priručnik.
Trajanje seminara je 1 dan (od 10h do 18h). 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.
​Cena  seminara je 140e u dinarskoj protivvrednosti.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:

Martina Lukić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor

telefon: 063 18 84 213

e-mail: martinathetalife@gmail.com

bottom of page