top of page

Razvoj vaših odnosa 1:

      Razvoj partnerske veze  ThetaHealing®​ seminar

Srodne duše vas sjajno poznaju na duhovnom nivou i kako bi veza uspela morate naučiti kako da volite sebe. Ovo je suština i cilj seminara Razvoj partnerske veze. Seminar je osmišljen tako da vas vodi korak dalje u vašoj vezi i u vašoj evoluciji učenja kako da ostvarite jedinstvo.

Ovaj seminar nije samo za parove i osobe sa partnerima, već i za one koji žele da razviju vezu, intimnu vezu, partnerstvo do najvišeg potencijala. Razvoj partnerske veze će vam pomoći da izgradite snažno partnerstvo, izgradite jake temelje, održite vašu vezu svežom i novom, i pomoći će vam da vaša veza funkcioniše za vaše dobro. Naučićete kako da zaista volite drugu osobu i kako da im dozvolite da oni vole vas, dok istovremeno otklanjate blokade i prepreke koje su vam ostavili vaši preci.

Kada istinski volimo sebe dolazimo na sledeći nivo ka prosvetljenju. Želite li da naučite kako da živite svoj život bez da se plašite ljubavi? Bez krivice u vezi? Da budete voljeni od strane partnera? Pridružite nam se na seminaru da to naučite.
Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Razvoj vaših odnosa 1. deo: Razvoj partnerske veze ThetaHealing® praktičarski priručnik.
Trajanje seminara je 2 dana (od 10h do 18h). 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.
​Cena  seminara je 300e u dinarskoj protivvrednosti.

Za sve dodatne informacije i rezervacije:
Martina Lukić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor
telefon: 063 18 84 213
e-mail: martinathetalife@gmail.com

bottom of page