top of page

ZLATNI REIKI

Zlatni Reiki je veoma moćan oblik isceljenja koji je razvio Ole Gabrielsen. Ole Gabrielsen je majstor meditacije sa iskustvom koje se meri u decenijama. Pored Zlatnog Reikija kreirao je i Kundalini Reiki, Originalni Reiki, Full Spectrum Healing itd.

hrijgeyd-400x400.jpg

Ole Gabrielsen

Za inicijaciju u Zlatni Reiki više nije neophodan preduslov da je osoba inicirana u Kundalini Reiki nivo Majstora/Učitelja.

Zlatni Reiki se razlikuje od ostalih modaliteta po tome što koristi Zlatni Zrak, odnosno Zlatnu Svetlost, koja je jedna od najjačih oruđa za transformaciju u Univerzumu. Ona transformiše tamu u svetlost i strah i/ili tugu u radost.

Zlatni Zrak ima nekoliko specifičnih svojstava. Prvi se odnosi na pročišćenje. Ova energija je veoma čista i na taj način podiže vibraciju osobe i tako utiče na isceljenje i na kompletan psihofizički razvoj. Drugo svojstvo je to da transformiše tamu i strahove. Ova energija njih pretvara u svetlost i radost unutar osobe. Na taj način ova energija uspešno pomaže pri otklanjanju fobija, strahova različitih oblika, trauma, depresije i mnogih drugih stanja.

Zlatni Reiki je savršeno oruđe da prevaziđete razne energetske blokade u sebi i svom telu.

​Pored ovih svojstava, Zlatni Reiki razvija snagu volje, pomaže da osoba razvije pun fizički i psihički potencijal, pomaže pri isceljenju na fizičkom planu, u velikoj meri može energizovati i čistiti prostor od negativnih uticaja, menja na bolje odnos prema sebi i svetu, pomaže razvijanju dubljih uvida i bolje percepcije prema drugim ljudima i događajima, harmonizuje odnose, štiti vas od psihičkih napada itd. Kao i drugi modaliteti Reikija, i Zlatni Reiki se može primenjivati (pored navedenih svrha korišćenja), kako direktno, tako i na daljinu, i može se slati u prošlost i u budućnost.

U Zlatnom Reikiju poprimate metafizička svojstva zlata, koje je veoma intenzivan metal i predstavlja jaku energiju zemlje.

Zlatni Reiki i njegovo korišćenje ne pokreće proces čišćenja, već transformiše, što je daleko ugodniji proces. Što znači da energija Zlatnog Reikija ne pročišćava vaše biće, već transformiše smetnje u vaš pun energetski potencijal.

Za inicijacije kliknite  ovde.

reiki-symbol.jpg
bottom of page