top of page

ThetaHealing® RITMOM do savršene težine

Da li ste spremni da pronađete istinski ritam u svom životu?

 

Promenite svoja uverenja dok učite novi uzbudljiv način za oslobađanje od težine i dodirnite svoj unutrašnji mir. Ovo nije samo seminar za mršavljenje!

 

Radi se o pronalaženje pravog ritma za vaš um, telo i duh, dok se uvlačite u svoju unutrašnju lepotu i ljubav prema sebi kroz svoje snove i želje! Ovaj seminar podučava Vajanine tajne mršavljenja.

 Ne radi se o tome ko je najmršaviji ili najlepši! Radi se o tome da vam je prijatno u vašem telu i da pronađete unutrašnji mir i sreću kroz prihvatanje onoga što jeste i prihvatanje božje volje za vas!

 

 THETAHEALING RITMMOM do pronalaženje vaše savršene težine!

 

Istražite svoje unutrašnje biće i postanite najveličanstvenija verzija vas koja možete biti. Otkrijte kako da hranite telo najboljim osećanjima i hranom za koju će vas telo nagraditi, pravilo od 8 minuta i Viannina tajna vežba!


Minimalno trajanje seminara je pola dana, ali kako nam Vajana (osnivačica tehnike) dozvoljava da traje i duže, kod mene kao Instruktora će trajati 1 dan, tj. 8h (od 10h do 18h), pošto smatram da je jedan dan, najmanje, potreban kako bi se pokrenule promene u pravcu ove izrazito duboke teme.

Preduslov za seminar: završen Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminar.

Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i  ThetaHealing® RITMOM do savršene težine praktičarski priručnik kao i Vajaninu knjigu ThetaHealing® RITMOM do savršene težine.

Seminar se može pohađati direktno ili online, u okviru grupe ili individualno.

 

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara.

 

Cena seminara je 150e (u dinarakoj protivvrednosti).

Za sve dodatne informacije i rezervacije:

Martina Lukić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor

telefon: 063 18 84 213

e-mail: martinathetalife@gmail.com

bottom of page