top of page

пет 23. окт

|

Beograd

Rad sa biljkama

​(10h do 18h)

Registration is Closed
See other events
Rad sa biljkama
Rad sa biljkama

Time & Location

23. окт 2020. 10:00 – 18:00

Beograd, Belgrade, Serbia

About the event

 Ovaj seminar je posvećen tajnom intuitivnom svetu biljaka, drveća i elementala, i pravo je otkriće kako komunicirati sa kraljevstvom biljaka Drugog Nivoa Postojanja. Drugi Nivo Postojanja nas uči kako da budemo u harmoniji sa biljkama, drvećem i elementalima. U ovoj harmoniji prva lekcija koju učimo je kako biljke koriste energiju svetlosti da bi se isceljivale. Naučite kako da isceljujete biljke i kako da dozvolite kraljevstvu biljaka da isceli vas. 

Na ovom seminaru Vajana je podelila znanje kako da se uspešno bavite gajenjem biljaka i koje esencije biljaka unosimo u naše telo. Naučićete kako da komunicirate sa biljkama, zašto su drveća najmudrija bića na našoj planeti i kako da primite isceljenje od biljke. Naučićete kako je kraljevstvo biljaka benefitorno za svet i za vas! Razumećete šta nas kraljevstvo biljaka uči o energiji svetlosti i kako da koristite tu energiju da hranite svoje telo. Svaka biljka ima drugačiju frekvenciju vibracije, otkrićete šta čini majčinsko drvo, očinsko drvo, portal drveće, i mnoge druge vrste biljaka i kako one komuniciraju između sebe. 

Preduslov za seminar su završeni: Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminari. ​ Seminar uključuje: sertifikat o završenom seminaru i Rad sa biljkama ThetaHealing® praktičarski priručnik. Trajanje seminara je 1 dan (od 10h do 18h).  

Prijave i rezervacija mesta su obavezne, najkasnije 3 dana pre najavljenog seminara. ​Cena  seminara je 140e u dinarskoj protivvrednosti. 

Za sve dodatne informacije i rezervacije: 

Martina Janjić ~ sertifikovani ThetaHealing® Instruktor 

telefon: 063 18 84 213 

e-mail: martinajanjic7@gmail.com  

Share this event

bottom of page