top of page

​KUNDALINI REIKI INICIJACIJE

Kundalini Reiki je ranije bio podeljen u 3 stepena i sve starije verzije (osim najnovije - Kundalini Reiki Platinum), mogle su se uzeti odvojeno. 

Sada postoji mogućnost isključivo jedne inicijacije koja obuhvata sve stepene i čime se postaje Majstor/Učitelj.


​Nema preduslova za ovaj sistem.

Sve što je ranije bilo kroz tri stepena se sada dobija pri jednoj inicijaciji, pa vam u skladu sa time ostavljam raniju podelu:

1. Prvi stepen donosi nam mogućnost samoisceljenja, isceljivanja drugih, isceljivanja na daljinu,  isceljivanja karmičkih veza i odnosa, čišćenje prostora i isceljivanje situacija.  Inicijacijom u prvi stepen Kundalini Reikija srčana čakra se širi i otvara se kanal od krunske čakre do ruku, zahvaljujući čemu energija teče. Sve čakre ulaze u proces čišćenja sem korenske čakre. Glavni energetski kanal od krunske do korenske čakre se čisti i priprema se za proces buđenja Kundalini energije koji se događa na drugom stepenu Kundalini Reikija.

2. Drugi stepen je baziran na ličnom razvoju i samoisceljenju, te se fokusira na Kundalini Reiki meditaciju,  koja nam donosi čišćenje naših energetskih kanala i čakri.  Kundalini je probuđen i  dolazi do čakre solarnog pleksusa, spremajući se za svoj konačni uspon koji se događa prilikom inicijacije u III stepen Kundalini Reikija.

3. Treći stepen je stepen Majstora/Učitelja.  Ovaj stepen, pored toga što donosi završetak procesa i mogućnost iniciranja drugih, donosi nam i nove Reiki tehnike:  Dijamantski Reiki, DNK Reiki, Kristalni Reiki, Reiki Trauma rođenja, Balans, Reiki Lokacije i Reiki Prošli život. Sve njih dobijate trećom inicijacijom.
​Na ovom stepenu vaš Kundalini je potpuno probuđen.

​O samoj tehnici više  ovde.

Inicijacije u Kundalini Reiki mogu se odvijati direktno ili na daljinu, kao i kod samih tretmana razlike u efektivnosti ne postoje. 

Ako ste inicirani pre najnovije verzije u Kundalini Reiki, možete se reinicirati u najnoviju verziju, jer svaka sledeća verzija u velikoj meri pojačava intenzitet energije.​ Pored zakazanih grupnih inicijacija, uvek postoji mogućnost individualnih inicijacija i tretmana.

 

Prilikom svake inicijacije u Kundalini Reiki, moji učenici dobijaju:

- priručnik koji ih vodi i nudi detaljna objašnjenja o tom konkretnom stepenu u koji su inicirani

- sertifikat

- podršku kroz njihov dalji rad.

bottom of page