top of page
  • Writer's pictureMartina Lukić

Dubinski relax i lagano čišćenje

Updated: Mar 25, 2021

20/09/2016


Već smo svi čuli, i to bezbroj puta, koliko je voda i morska so zdrava i uvek povezana sa nekim čišćenjem.

Sa njima ili uz pomoć njih možemo očistiti naše sinuse i creva od nakupljenih toksina, osloboditi se nagomilane tečnosti u našem telu, poboljšati elastičnost kože, očistiti kuću od negativne energije itd.

Ali ovom prilikom, ja bih vam rekla malo više o njima kao načinu energetskog čišćenja nas samih, i čitavog našeg bića. 

Način koji ću vam predstaviti će vas zasigurno opustiti i uz to očistiti od nagomilanih negativnih energija, vaših ili tuđih, osloboditi od stresa i pomoći u čišćenju od toksina...

Pre nekoliko večeri sam i sama to uradila, i iskreno vam mogu reći da je dubina ove opuštenosti neprocenjiva.

Najpre vam je potrebno slobodno vreme i to samo vaše, pola sata ili više, kada vas niko neće prekidati. Lično preporučujem da to bude uveče, pre spavanja. Pored toga, potrebna vam je kada, velika količina tople vode, morska so (minimum jedna šaka, a poželjno i više), kupka (po mogućstvu neka biljna, sa što manje hemije u sebi), i za potpuni ugođaj, dodatak par kapi nekog mirisnog biljnog ulja (poput lavande), nekoliko upaljenih sveća, i prateća relax muzika. Na you tube-u ih imate puno, a ja rado slušam različite varijante Reiki healing music-a,

Nakon što ste pripremili svoju kupku, i udobno se smestili u njoj, Reiki praktičarima preporučujem da se povežu sa Reikijem, zamole za čišćenje, prizovu sve simbole koje imaju, i jednostavno puste da Reiki poteče, u njih i vodu oko njih, vizualizujući kako se putem njihove kože, izvlači sve crno i negativno, a kako se oni pune čistom svetlošću.

Za ThetaHealing® praktičare, princip je sličan, povezati se sa Stvoriteljem, zatražiti čišćenje svog bića i svedočiti tome. Onima koji su upoznati sa vežbom "pesma srca" preporučujem da i nju urade tokom kupke, jer zaista prija i oslobađa na svim nivoima bića (lično sam probala tu kombinaciju i neprocenjiva je).

Za one koji se ne bave ovim tehnikama, preporučujem opuštajuću vizualizaciju...

Nakon što ste osetili da je dovoljno i istuširali se toplom vodom, preporučujem da popijete makar 1 čašu vode, ili još bolje nekog kvalitetnog čaja i da ostanete još 30ak minuta u svom miru.

Nakon toga, želim vam laku noć i lepe snove u kojima će se vaša regeneracija nastaviti...

Nadam se da sam vam makar dala ideju za vaše lično relax vreme...

Ja ću ovo zadržati kao svoj način opuštanja i čišćenja, makar jednom nedeljno, a vi?

Probajte, uživajte i javite utiske ili vaše lične načine opuštanja.


Volim vas,

Martina

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page