top of page
Writer's pictureMartina Lukić

ThetaHealing® tretman iz mog ugla

Updated: Nov 23, 2023

27/09/2019

Kako me često pitate šta su zapravo ThetaHealing® tretmani, rešila sam da se konačno tome posvetim i lepo vam sve objasnim.

Problem je što ne znam odakle bih radije da počnem, ali krenuću nekako.

ThetaHealing® tehnika je čudesna tehnika koja vam otvara vrata za neku novu realnost i lepšu budućnost. Ne, to nije čarobni štapić, mada se često osetim da radim sa jednim prilikom svojih tretmana i obuka. I da, viđam čuda svakodnevno, to je istina, ali ne zato što imam čarobni štapić, već zato što je ljudski um fenomenalna mašinerija koji sve pamti i nekom čudesnom logikom pakuje stvari, a onda njome i funkcioniše. A što je još lepše i zanimljivije ovo nije klasična psihološka tehnika sa nekim random pitanjima kojima se vrši bilo kakva procena, već je tehnika koja umiruje vaš svesni um, uvodeći vas u theta moždane talase i otvara vrata ka nečemu vrlo fascinantnom - ka našoj podsvesti. Cilj ovog tretmana jeste da se putujući kroz naša podsvesna sećanja pronađe i isceli to nešto prvo! Prvi trenutak kada je naš um nešto spojio i otpočeo život po tom novom principu (temeljnom obrascu, uverenju, programu...), što je obično neka trauma (manja ili veća) iz perioda detinjstva, ali može se nalaziti i u našim genima, ili je iz prenatalnog perioda... A onda, kada osvetlimo taj trenutak, radimo na tome da se ti programi promene u neke bolje i lepše po nas. Naravno da ni tu nije kraj, jer nismo mi tako jednostavna bića, mora se malo prokopati po našem umu i pronaći i čemu nam sve to služi i šta kroz to učimo. Da, verujte mi na reč, lekcije su nešto najvrednije. Pustim menjanjem programa ne rešava se problem, jer nismo mi žrtve sudbine, nekog osvetnički nastrojenog Boga ili bilo čega, već biramo iskustva kako bi kroz njih rasli i razvijali se, a to radimo upravo putem tih lekcija. Te lekcije su zapravo vrline (ljubav prema sebi, vrednovanje sebe, oproštaj, saosećanje, odgovornost, samilost, itd.), jer cilj svega je zapravo biti bolji čovek. Jednom kada spoznamo šta to stoji iza svega što nam se dešava realnost se menja. E tada dolazimo do suštine. Tada naša podsvest prelazi na neke druge šine i ide putem koji je više u našem interesu i u boljem skladu sa našim željama i našim unutrašnjim bićem.

A kako sam tretman izgleda?

Pa evo i tog opisa! Praktičar se meditacijom povezuje sa Stvoriteljem (Bogom, Univerzumom...), a onda lagano i vas uvodi u stanje theta moždanih talasa i kreće sa pitanjima koja će mu dati odgovor na sve ono što sam vam već opisala (prvi put, temeljno uvernje, lekcije...), a onda uz pomoć te čiste ljubavi (Boga, Univerzuma...) sve to menja kako bi vam se kroz to promenio i olakšao i život. Za vreme tretmana, na vama je da oči držite zatvorene i budete što iskreniji, jer taj deo posla je na vama. Potrebno je da se opustite uz praktičara kome verujete i da pratite svoj prvi impuls.

I da, ume da bude ponekad teško, u trenucima kada se dodirnu stara bolna sećanja, ali ne ostaje se tu! Čak i da tako bude, fokusirajte se na ono što sledi, a to je osećaj lakoće i mira. Nakon tretmana, osećaćete se lakše, srećnije, pozitivnije. A onda kreće i promena u spoljnom svetu, praćena vašim unutrašnjim promenama.

Nadam se da sam uspela da vam dočaram kako tretman izgleda i kako sve to funkcioniše.

Uživajte u ThetaHealing® tretmanima, a ako ih niste do sada probali možda je baš sada pravi trenutak za to!


Volim vas i želim vam lakoću promene uz ovu sjajnu tehniku!

Martina

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page